колега ето ти малко инфо за модела но неможах да намеря цена.[color=green:557c94023e]Fiat500 и Ferrari: две икони, които най-добре олицетворяват духа на
Е аз имам цял каталог с това диваче, ама цена нямам. Имам възможност да се докопам до директна покупка, но за нашего брата цената е на първо място.Ако се вържа с Ауто италия съм бита карта. Ако мога да го взема на цената на Тойотата, съм готов за последствията.
Аз и да им пращам и да не им пращам, то си има процедура за тия лимитирани броики и цената варира.Мой познат е получил покана за тест драйв и през него бих могъл да го докарам в БГ, тук говориме за под 300 автомобила (оставям на страна заявките).
И аз смятам, че тези 300 бройки, в комбинация с марката Ферари няма да бъдат произведени за по 20 000 евро. Но какви са методите за поръчка и доставка не зная.
ето от мен инфото ! :D FIAT 500 влиза в салоните на Ferrari ... Цената на бижуто е около 60 000 евро. УЖАС !!!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
T’ва къде го видя?Аз дочух цени около 55К - 75К в лева. Според копувача... Повече от долната граница няма как да дам, ако ще и свинкя у джамия да влезе ...
Ще предпочетеш едно "500 Ферари", пред две "Браво Спорт", или "Гранде Пунто Абарт" + "Седичи", или "Крома", или дори "159-ка"???Няма сила на света, която да ме накара да дам за няколко емблеми ДВА-ТРИ пъти повече пари
Ще го предпочета пред Land Cruiser 120 3.0 D-4D 174 к.с с батисана скоростна кутия, стоящо 52 дена в оторизиран сервиз в Гърция. Колата няма да я карам аз, а жената. Това е компромиса, който тя ще направи след като не ме чу да си вземе Крома или Делта.Сега ще кара малка кола, която на мен ще ми понася.....Аз лично скоро ще си взема Kappa coupe 1998-1999 ....
Коментар