Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT 500 Ferrari Цена?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT 500 Ferrari Цена?

Ам, колеги. Некой да е осведомен какви парички ще са нужни за това зверче
    Прикачени файлове

колега ето ти малко инфо за модела но неможах да намеря цена.[color=green:557c94023e]Fiat500 и Ferrari: две икони, които най-добре олицетворяват духа на
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Е аз имам цял каталог с това диваче, ама цена нямам. Имам възможност да се докопам до директна покупка, но за нашего брата цената е на първо място.Ако се вържа с Ауто италия съм бита карта. Ако мога да го взема на цената на Тойотата, съм готов за последствията.

Коментар

Да, за България - забрави А цената ще е над 30’000лв. със сигурност.... при тая лимитирана серия, да не казвам и 40’000лв.

Коментар

Kuku написа:
          Да, за България - забрави А цената ще е над 30’000лв. със сигурност.... при тая лимитирана серия, да не казвам и 40’000лв.
          За това 40к са добра цена, ще ги дам...

Коментар

А защо не им пратиш мейл!?

Коментар

PASSARELLA написа:
              А защо не им пратиш мейл!?
              Аз и да им пращам и да не им пращам, то си има процедура за тия лимитирани броики и цената варира.Мой познат е получил покана за тест драйв и през него бих могъл да го докарам в БГ, тук говориме за под 300 автомобила (оставям на страна заявките).

Коментар

бърза справка в мобиле.деколи на 2-4000 кмцени от 20000 Е
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

За тая малка, женска, смешна кола 40000? Лично мнение, не ми обяснявайте колко не разбирам
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    За тая малка, женска, смешна кола 40000? Лично мнение, не ми обяснявайте колко не разбирам
                    A за оная голема Японска машина на 9800 км с преебан автоматик 100 000 лева по-добре ли е?

Коментар

И аз смятам, че тези 300 бройки, в комбинация с марката Ферари няма да бъдат произведени за по 20 000 евро. Но какви са методите за поръчка и доставка не зная.

Коментар

ето от мен инфото ! :D FIAT 500 влиза в салоните на Ferrari ... Цената на бижуто е около 60 000 евро. УЖАС !!!
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

T’ва къде го видя?Аз дочух цени около 55К - 75К в лева. Според копувача... Повече от долната граница няма как да дам, ако ще и свинкя у джамия да влезе ...

Коментар

Ще предпочетеш едно "500 Ферари", пред две "Браво Спорт", или "Гранде Пунто Абарт" + "Седичи", или "Крома", или дори "159-ка"???Няма сила на света, която да ме накара да дам за няколко емблеми ДВА-ТРИ пъти повече пари

Коментар

Ще го предпочета пред Land Cruiser 120 3.0 D-4D 174 к.с с батисана скоростна кутия, стоящо 52 дена в оторизиран сервиз в Гърция. Колата няма да я карам аз, а жената. Това е компромиса, който тя ще направи след като не ме чу да си вземе Крома или Делта.Сега ще кара малка кола, която на мен ще ми понася.....Аз лично скоро ще си взема Kappa coupe 1998-1999 ....

Коментар

Working...
                              X