Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв Лаптоп.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре де, колеги, свършиха ли лап-топите в "Мост", "Жар" и прочие, та опряхте до Техномаркет?!

Коментар

LiGuru написа:
      sachma написа:
      petio4528 написа:
      Аз ги гледах,но са ми много скъпи. Търся нещо по-евтино.
      Ми...изборът си е твой, ама 8,9 инча за 550 и 15.4 инча за 770...ти си знаеш. Ако искаш тия дни се разходи до Технополис, в момента има кредити към Пощенска банка, които се предлагат без никакъв процент оскъпяване. Ама мисля, че е до 6-и март тая промоция.
      Това ли те изумява, винаги малкото е било скъпо. Това е идеята на лаптопа, да тежи под кило, да държи няколко часа ръчкане.Ако щях да избирам подобен клас, щях да търся Интелско видео и малък хард, скриин до 10 инча, без говорители.Хубава нет подръжка (да подържа n стандарт с цел да го ползвам и за рутер).
      Ами по принцип нищо не ме притеснява, щото няма аз да си давам парите :D Но ми е малко съмнителна марката МСИ като цяло.
      N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
        Ами по принцип нищо не ме притеснява, щото няма аз да си давам парите :D Но ми е малко съмнителна марката МСИ като цяло.
        тая марка аз я заобикалям от минимум 150 метра

Коментар

На човека компютъра му трябва САМО за интернет!!!!http://laptop.bg/#/details/ACER/7/1708 - това мисля че е добре.А има и едни подобни без хард диск, а с флаш памет... те са още по-евтини.http://laptop.bg/#/details/ASUS/16/1340 - ето това например.

Коментар

Малкия Асус не го препоръчвам. Мен безумно ме дразнеше това че екрана е 800х480, при положение че болшинството страници са направени поне за 1024х768 пада голямо странично скролиране. Дразнещо. Малкия диск (флаш) стига ако е само за браузване. Жена ми пощата и е по-големичка и в един момент просто се принудихме да го продадем и да вземем от 10 инчовите Асуси с по-голям диск. От друга страна малкия Асус е изключително, изключително компактен и лек, едва ли не като тефтерче. Поне 1024х768 и поне 16 гигабайта диск и нямаше да го продаваме.

Коментар

u_bo написа:
              sachma написа:
              Имам лаптоп MSI. Нямам никакви забележки! Страхотен! Една характерна за марката черта е, че в доста модели видеокартата си има СОБСТВЕНА памет! Един от старите ми настолни компютри беше с дъно и видео на MSI. Никакви забележки! Ти от какво не си доволен - не знам?

Коментар

Имал съм MSI графична карта, никакви проблеми съм нямал с нея (още я ползвам). Виж, за лаптопите им нищо незнам, но ми е правило впечатление че имат доста модели с Numpad keyboard отстрани, което на доста, хм, бизнес или счетоводно ориентирани хора върши голяма работа.

Коментар

u_bo написа:
                  sachma написа:
                  Ползвам предимно MSI, защото са евтини и достатъчно надеждни и предлагат по 3г. м/у народна гаранция.Та нека се има предвид, че има и доволни от тази марка.
                  ls1 написа:
                  Поне 1024х768 и поне 16 гигабайта диск и нямаше да го продаваме.
                  Верно е това за скрина, ползвах браузер с променлива на DOM, JS, CSS ....всичко беше добре. Само да спомена, че го ползвах с външен хард с автономно захранване

Коментар

не взимаи едноядрен процесор, вземи си двуядрен или едноядрен на старо.има за по 400-500лв едноядрени на СТАРО
                    Bravo GT 1.8

Коментар

гледам от Пд си,я виж това : http://www.tech-bg.com/product_info....ts_id/1347за 665 лв. +ДДС си е дори с лицензен WIN Xpтози модел си е с 2 год. гаранция в ЕС , не само във всеки град в БГ като 90% от повредените лаптопи се връщат , поправени на 3-тия работен ден това за момента е предимството на Тошибаиначе някои други модели на тошибата имат недостатъци, които тука не ми се обсъждат но тоя поне няма гелетаа за цени може да обсъждаме на ЛС

Коментар

u_bo написа:
                        гледам от Пд си,я виж това : http://www.tech-bg.com/product_info....oducts_id/1347
                        Добър е! Само харда му е малко по-голям от нужното, но пълно щастие няма. Перфектен избор за добри пари.

Коментар

Immortal написа:
                          На човека компютъра му трябва САМО за интернет!!!!http://laptop.bg/#/details/ACER/7/1708 - това мисля че е добре.А има и едни подобни без хард диск, а с флаш памет... те са още по-евтини.http://laptop.bg/#/details/ASUS/16/1340 - ето това например.
                          Бъркаш малко - еднакви лаптопи, но примерно със ССД -> по-скъп, с Хард диск -> по-евтин. Не искам обаче да спорим - просто погледни еднаквите ASUS-и.
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

1. Dell2. Toshibaномерацията е случайна.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                              1. Dell2. Toshibaномерацията е случайна.
                              малко ще коригирам1.Делл2.Асер3.ХП4....5...999. Тошиба - големо са дръво - заслужаваха си покупката САМО докато вървяха с безплатна 1 год. застраховка’ no matter what’

Коментар

1.Dell2.Dell3.Dell...
                                Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                                Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                                Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                                Ex: Brava 1.6 1997
                                Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Working...
                                X