Аз ги гледах,но са ми много скъпи. Търся нещо по-евтино.
Ми...изборът си е твой, ама 8,9 инча за 550 и 15.4 инча за 770...ти си знаеш. Ако искаш тия дни се разходи до Технополис, в момента има кредити към Пощенска банка, които се предлагат без никакъв процент оскъпяване. Ама мисля, че е до 6-и март тая промоция.
Това ли те изумява, винаги малкото е било скъпо. Това е идеята на лаптопа, да тежи под кило, да държи няколко часа ръчкане.Ако щях да избирам подобен клас, щях да търся Интелско видео и малък хард, скриин до 10 инча, без говорители.Хубава нет подръжка (да подържа n стандарт с цел да го ползвам и за рутер).
Ами по принцип нищо не ме притеснява, щото няма аз да си давам парите :D Но ми е малко съмнителна марката МСИ като цяло.
Малкия Асус не го препоръчвам. Мен безумно ме дразнеше това че екрана е 800х480, при положение че болшинството страници са направени поне за 1024х768 пада голямо странично скролиране. Дразнещо. Малкия диск (флаш) стига ако е само за браузване. Жена ми пощата и е по-големичка и в един момент просто се принудихме да го продадем и да вземем от 10 инчовите Асуси с по-голям диск. От друга страна малкия Асус е изключително, изключително компактен и лек, едва ли не като тефтерче. Поне 1024х768 и поне 16 гигабайта диск и нямаше да го продаваме.
Ами по принцип нищо не ме притеснява, щото няма аз да си давам парите :D Но ми е малко съмнителна марката МСИ като цяло.
тая марка аз я заобикалям от минимум 150 метра
Имам лаптоп MSI. Нямам никакви забележки! Страхотен! Една характерна за марката черта е, че в доста модели видеокартата си има СОБСТВЕНА памет! Един от старите ми настолни компютри беше с дъно и видео на MSI. Никакви забележки! Ти от какво не си доволен - не знам?
Имал съм MSI графична карта, никакви проблеми съм нямал с нея (още я ползвам). Виж, за лаптопите им нищо незнам, но ми е правило впечатление че имат доста модели с Numpad keyboard отстрани, което на доста, хм, бизнес или счетоводно ориентирани хора върши голяма работа.
тая марка аз я заобикалям от минимум 150 метра
Ползвам предимно MSI, защото са евтини и достатъчно надеждни и предлагат по 3г. м/у народна гаранция.Та нека се има предвид, че има и доволни от тази марка.
ls1 написа:
Поне 1024х768 и поне 16 гигабайта диск и нямаше да го продаваме.
Верно е това за скрина, ползвах браузер с променлива на DOM, JS, CSS ....всичко беше добре. Само да спомена, че го ползвах с външен хард с автономно захранване
гледам от Пд си,я виж това : http://www.tech-bg.com/product_info....ts_id/1347за 665 лв. +ДДС си е дори с лицензен WIN Xpтози модел си е с 2 год. гаранция в ЕС , не само във всеки град в БГ като 90% от повредените лаптопи се връщат , поправени на 3-тия работен ден това за момента е предимството на Тошибаиначе някои други модели на тошибата имат недостатъци, които тука не ми се обсъждат но тоя поне няма гелетаа за цени може да обсъждаме на ЛС
малко ще коригирам1.Делл2.Асер3.ХП4....5...999. Тошиба - големо са дръво - заслужаваха си покупката САМО докато вървяха с безплатна 1 год. застраховка’ no matter what’
Коментар