Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Весел пример от форума на Пежо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Весел пример от форума на Пежо

Попаднах на него във форума на Пежо. Как пък да им се невиди сложиха италианките първи ... Разбира се го пускам тук с най-добри чувства. Да не ме нападне някой - и аз дондуркам италианка +10°C Жителите на панелни жилища в Хелзинки си пускат парното. Лапландците садят цветя.+5°С Лапландците се припичат на слънце.+2°C Италианските коли не палят.0°C Чистата вода замръзва.-1°C Дъхът става видим. Лапландците ядат сладолед и пият студена бира.-4°C Котката иска да се мушне с теб под одеялото.-10°C Време е да се планува една почивка в Африка. Лапландците отиват да плуват.-12°C Твърде студено, за да вали сняг.-15°C Американските коли не могат да запалят.-20°C Може да си чуеш дъха.-22°C Френските коли не палят вече.-23°C Политиците започват да съжаляват бездомниците.-24?C Немските коли не могат да запалят.-26°C От дъха могат да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу.-29°C Котката иска да се пъхне в пижамата ти.-30°C Нито една истинска кола не пали вече. Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата.-31°C Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга. Лапландският отбор по футбол започва тренировки за пролетния сезон.-39°C Живакът замръзва. Твърде студено, за да мислиш. Лапландците закопчават най-горното копче на ризата.-40°C Колата също иска в леглото. Лапландците си обличат пуловер.-44°C Финландският ми колега си мисли евентуално да затвори прозореца на офиса.-50°C Моржовете напускат Гренландия. Лапландците затварят прозореца на тоалетната.-70°C Белите мечки напускат Северния полюс. Университетът на Рованиеми (Лапландия) организира ски излет.-75°C Дядо Коледа напуска Полярния кръг. Лапландците нахлупват шапката над ушите.-120°C Алкохолът замръзва. Следствие - лапландецът е много вкиснат.-268°C Хелият става течен.-270°C Адът замръзва.-273°C Абсолютната нула. Брауновото движение на частиците спира.Лапландците си признават, че е малко студено и поискват още една ракия на клечка.

До сега с италианката съм палил при -12 градуса... при по-ниски температури още не съм имал възможност да пробвам а колицата е дизел
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

-23 миналата зима ... е бензин е но пък и температурата си я биваше ..... п.п. запали си колицата ..... безгрижно!
      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
        -23 миналата зима ... е бензин е но пък и температурата си я биваше .....
        Трети месец от както я имам мойта няма проблеми с паленето. Само веднъж ама беше виновно задкормилното устройство /беше свършил бензинеца лекинко/. Това ми е втората италианска кола. Първата малко имаше проблеми ама за 23 годишна кола с лек проблем с центровката и автоматичния смукач е нормално.
        Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
        Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
        Совалката средно на LPG
        Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Януари 2002 Типото ми запали при -20C 1.4 ie без никакъв проблем

Коментар

Working...
          X