Попаднах на него във форума на Пежо. Как пък да им се невиди сложиха италианките първи ... Разбира се го пускам тук с най-добри чувства. Да не ме нападне някой - и аз дондуркам италианка +10°C Жителите на панелни жилища в Хелзинки си пускат парното. Лапландците садят цветя.+5°С Лапландците се припичат на слънце.+2°C Италианските коли не палят.0°C Чистата вода замръзва.-1°C Дъхът става видим. Лапландците ядат сладолед и пият студена бира.-4°C Котката иска да се мушне с теб под одеялото.-10°C Време е да се планува една почивка в Африка. Лапландците отиват да плуват.-12°C Твърде студено, за да вали сняг.-15°C Американските коли не могат да запалят.-20°C Може да си чуеш дъха.-22°C Френските коли не палят вече.-23°C Политиците започват да съжаляват бездомниците.-24?C Немските коли не могат да запалят.-26°C От дъха могат да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу.-29°C Котката иска да се пъхне в пижамата ти.-30°C Нито една истинска кола не пали вече. Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата.-31°C Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга. Лапландският отбор по футбол започва тренировки за пролетния сезон.-39°C Живакът замръзва. Твърде студено, за да мислиш. Лапландците закопчават най-горното копче на ризата.-40°C Колата също иска в леглото. Лапландците си обличат пуловер.-44°C Финландският ми колега си мисли евентуално да затвори прозореца на офиса.-50°C Моржовете напускат Гренландия. Лапландците затварят прозореца на тоалетната.-70°C Белите мечки напускат Северния полюс. Университетът на Рованиеми (Лапландия) организира ски излет.-75°C Дядо Коледа напуска Полярния кръг. Лапландците нахлупват шапката над ушите.-120°C Алкохолът замръзва. Следствие - лапландецът е много вкиснат.-268°C Хелият става течен.-270°C Адът замръзва.-273°C Абсолютната нула. Брауновото движение на частиците спира.Лапландците си признават, че е малко студено и поискват още една ракия на клечка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Весел пример от форума на Пежо
Collapse
X
-
ivo написа:-23 миналата зима ... е бензин е но пък и температурата си я биваше .....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар