Колеги, четвьртьк 12.01.2006 лето, беше изключителен ден за мен! Имах удоволствието да пояздя новата Крома с мотор 1.9JTD - 150 к.с. Страхотна устойчивост , невероятен конфорт и завидна динамика!!! Карал сьм какво ли не, но такова усещане до сега не сьм изпитвал от автомобил!Пожелавам Ви я!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата КРОМА - автомобил-мечта!
Collapse
X
-
Humppa
-
Ето още малко информация за страхотния автомобил Фиат Крома, която затвърждава казаното от Hit-ko :D Новото поколение на Fiat Croma получи най-високото отличие- пет звезди, за сигурността, която предлага. Това стана ясно след приключването на тестовете на независимата Euro NCAP и дойде като поредното доказателство за това, че италианската фирма полага огромни усилия за достигането на по-високо качество на своята продукция.Крайният резултат от тестовете на новата Croma не е случаен. Преди да бъде пусната в продажба, колата е била подложена на сериозни тестове и изпитания от страна на италианската марка. Направените изчисления са отнели 18 000 часа, проведените краш-тестове са били 120, а симулациите са били 100. Били са проведени и около 200 теста на отделни елементи и агрегати.Високото ниво на сигурност, което предлага новата Fiat Croma се дължи и на богатото й стандартно оборудване. В него са включени две двустепенни предни и две предни страничи въздушни възглавници, два предпазни въздушни буфера типТипо 1.6
Коментар
-
dudulia написа:Колега,новата крома е супер,но явно не си карал истински расови коли и затова ти се струва супер.Иначе и аз искам да имам такава лична,но съм карал къде,къде по-класни автомобили :PVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
kiro_of_the_day написа:dudulia написа:Колега,новата крома е супер,но явно не си карал истински расови коли и затова ти се струва супер.Иначе и аз искам да имам такава лична,но съм карал къде,къде по-класни автомобили :P
Коментар
-
stef написа:еееееее със сигурност има и по класни автомабили колеги знам че сте пристрастни но нека бъдем реалисти :DFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
beer написа:От Голф2 по класна няма ,в една друга тема видях че me_to_u си продава Ваирона да си купува голфче. начи смятаи за ко говорим.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар