Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С какъв бензин/от къде си карате пунтото

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    С какъв бензин/от къде си карате пунтото

    Здравейте колеги,с какъв бензин/от къде налят ви върви най-добре пунтото?За мене мога да кажа - от 2,5 месеца карам пунто 1.1. В началото сипвах само от лукойл и колата си вървеше "нормално". Наскоро реших да пробвам от ЕКО - колата веднага загуби мощност, много бях разочарован. Вчера налях до горе в едно OMV в Пазарджик... и пунтото полетя Направо не мога да повярвам че тая малка колица може да се движи така и да развива такива скорости..., a нашето семейство сме едрички и му тежим (самия аз съм над 130кг).Извинявайте ако ви се струва странна темата, но наистина в момента съм доста възхитен и няма как да не споделя :DЩе ми е интересно да чуя и вашите впечатления за бензините и пунто.
    Punto 1.1 SX 95г

    #2
    Между другото и аз не съм много доволна от бензина в ЕКО-то. Доста често ми се налага обаче да сипвам от там. Иначе, срещу семинарията има една малка бензиностанцийка(не тази на Shell Gas), която ми е най-наблизо и продават приличен бензин. От OMV рядко сипвам на Пунтото, но преди като съм карала други коли, ми се е случвало да ми сипят бензин разреден с вода...SHIT!
    Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!

    Коментар


      #3
      Аз зареждам само от "Еко-Елда" на "Софияленд" и нямам оплаквания от бензина, всичко е тип-топ . Не е така обаче с "Лукойл" , преди сипвах само от там, но го равалиха ужасно, иначе има и една добра бензиностанцийка на "Симеоновско шосе" до "Зоопарка" в посоко Околовръстното .
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

      Търси се..

      Коментар

      Working...
      X