Кажете ми моля ви според вас,коя от двете прилжени по-долу конфигурации е по-добра за игри:Процесор: Core 2 Quad Q9300 2,5GHzПамет: 4GB DDR2Твърд диск: 1TB, SATAII 32MBВидео карта: GeForce 9800GT 1GB DDR3илиПроцесор: Intel Core 2 Duo E8400/3.0GhzПамет: 4GB DDR2 800MhzТвърд диск: 750Gb, SATA2/7200Видео карта: GeForce 9800GT 1GB DDR3Тези двете са горе долу на една цена и ми е много чудно коя е по-добрата.На коя според вас ще ми вървят по-добре игрите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По-добра конфигурация?
Collapse
X
-
Re: По-добра конфигурация?
cveteca написа:Кажете ми моля ви според вас,коя от двете прилжени по-долу конфигурации е по-добра за игри:Процесор: Core 2 Quad Q9300 2,5GHzПамет: 4GB DDR2Твърд диск: 1TB, SATAII 32MBВидео карта: GeForce 9800GT 1GB DDR3илиПроцесор: Intel Core 2 Duo E8400/3.0GhzПамет: 4GB DDR2 800MhzТвърд диск: 750Gb, SATA2/7200Видео карта: GeForce 9800GT 1GB DDR3Тези двете са горе долу на една цена и ми е много чудно коя е по-добрата.На коя според вас ще ми вървят по-добре игрите?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Humppa
uBoy написа:аз съм за 1вата все пак ЦПУто е Quad а дъното какво е ?
Коментар
-
Да ви кажа честно колеги,от доста хора съм чул мнения че двъядреният е по-добър за игри от 4-ядреният(не зная защо).Та си мисля че понеже и двата са много близки като цена да взема двуядреният.Но ще се радвам да чуя и друго мнение по въпроса,особенно тъй като виждам че повечето от вас предпочитат 4-ядреният-да ми кажете защо,имайки в предвид че ще се ползва предимно за игри?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
Ето погледни тука каво са писали точно по твоя въпрос http://forums.data.bg/lofiversion/in.../t1668034.html излиза, че за момента игрите ползват само 2 ядра от процесора, но предполагам, че нататък ще излизат игри, които да вървят на четириядрените.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
За видеото май гтх новите на нвидеа са по-добри от ати4870-тките ама цените не знам как , да не ти излезне по-добре 2 ати да си сложиш...И 4ти ядрен братле ако се занимаваш с по тежки програми изискващи процесорна мощ - иначе си праскай с двуядрения А ако си земе по-бърза памет и парите си скачат..Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
cveteca написа:Да ви кажа честно колеги,от доста хора съм чул мнения че двъядреният е по-добър за игри от 4-ядреният(не зная защо).Та си мисля че понеже и двата са много близки като цена да взема двуядреният.Но ще се радвам да чуя и друго мнение по въпроса,особенно тъй като виждам че повечето от вас предпочитат 4-ядреният-да ми кажете защо,имайки в предвид че ще се ползва предимно за игри?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 аз вече си я взех тази конфигурация още когато казах в другата тема.Но понеже съквартиранта ми реши да си взима и той комп за същите цели(игри),и спорим коя от двете приложени е по-добра точно за тези нужди,пуснах тази тема за да видя и други мнения по въпроса.Аз м/у другото съм много доволен от тази която взех(двуядрената).Засега всичко ми тръгва екстра.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар