Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стресирах се когато си видях колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стресирах се когато си видях колата

Направо днес сутринта ми стана лошо, когато я видях .Това е само от едно ходене до Русе и обратно. Незнам какви са тези пътища.
    Прикачени файлове

и още
    Прикачени файлове

Коментар

.....
      Прикачени файлове

Коментар

Ти пък... така ме стресна заглавието на тази тема! Отиваш на автомивка и за 3-4лв. колата става като нова, какво толкова? В София, като караш два дни в калта е същатата работа.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Ти пък... така ме стресна заглавието на тази тема! Отиваш на автомивка и за 3-4лв. колата става като нова, какво толкова? В София, като караш два дни в калта е същатата работа.
          Е стига де .......всеки ден карам в софия ама един тон пясък не съм возил по колата........Представам си какво се изсипва по пътищата и какво ще стане когато изсъхне....

Коментар

Аз сега разбрах за какво става вьпрос, ти си я осолил като Паламуд!

Коментар

като се връщам от дълъг път ,винаги минавам през някое ОМВ за ръчно миене и за 2 лева,свалям цялата сол от колата .както и под калницици и от долу докъдето може да влезне паростуйката.
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Това с миенето задължително, но проблема ми се струва на друго място ?! - всичкия този пясък остава по пътищата и тръгнте рано напролет и даже през лятато и зе заслушайте какво количество камъчки се удрят в колата ви .... направо ми се доплаква - предния ми капак е вече за пребоядисване .... ама мжеш ли да направиш нещо??? Направо съм бесен като тръгна по пътищата .... Във форума има хора карали извън България .... надали там опесъчават така както при нас
                Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
                  Това с миенето задължително, но проблема ми се струва на друго място ?! - всичкия този пясък остава по пътищата и тръгнте рано напролет и даже през лятато и зе заслушайте какво количество камъчки се удрят в колата ви .... направо ми се доплаква - предния ми капак е вече за пребоядисване .... ама мжеш ли да направиш нещо??? Направо съм бесен като тръгна по пътищата .... Във форума има хора карали извън България .... надали там опесъчават така както при нас
                  Колега... моята фиатка си дойде от Италия с дупчици по боята, с пукнал халоген, със сменено челно стъкло и сменен фар именно заради камъчета по пътя. Т.е. проблема не е само тук. А и камъчетата се появяват на пътя предимно по планинските пътища и тези, които нямат банкет.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

опесъчаването и осоляването дори е с пъти и пъти повече ,с тая разлика ,че напролет се мият улиците и се чисти ....имам чувството че тука ,като че ли по едър пясък сипват ,но може да си въобразявам .
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

ще го напиша и тука ,защото е горе долу по темата бях пуснал как колата ми стана като каруца ,в раздел Консултации....солта и пясъка бяха нвсякъде,дори по макферсоните отгоре ,сол та сол ...след като измих всичко с ръчна пароструйка и напръсках с един шпрей за 5 лв.всички ,шарнири,тампони и т.н. ,колата вече е като файтон :D .Добре ,че пренебрегнах съветите за смяна на носачи и т.н. ,понякога нещата са съвсем дребни .p.s.а и добре ,че е форума ,да намериш съмишленици с които да споделиш и да обмислиш нещата
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

така е

Ти и дори да нея караш само е остави прет моята работа на бул" ПРАГА"1 и за 3-дни става същата камоли да караш като теб /малко по бързо /.
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз работя в Англия лятно време,не в тази чат кадето все вали а в тази част кадето климата е почти същия като в България.Там не видях една кала кола.Шефа ми си мие колата само в началото на лятото и в края,пълен мърляк,но колата му е все чиста отвън.В дъжд да кара пак е чиста.Там на които и път да ида мога да си сложа храната нуквално на асвалта и да почна да ям,да не говорим че дупки пък въобще няма.Ква е тая мърляштина в България незнам всички плащаме тука като попове и с парите ни ни подиграват незнам какво трябва да стане че да си опраим пътищатаСега малко офтопик.Сигурно сте чували в моя роден град Бургас за дето пропадна моста на околовръсният път.Бяха отпуснати 200 хиляди лева за ремонт.Беше наета частна фирма да го ремонтира.Дават собственика на тая фирма на кабелна тв СКАТ и той казва така:Целият ремонт на дупката с експертната оценка е 20 хиляди лева,а за това са отпуснати 200 хиляди, и на всичкото отгоре не саму платили на човечеца.Какво излиза че политиците са ни пълни мафиоти.Докога ще продължава тая работа така се питам

Коментар

Тази зима, ако може да се нарече така, е същата работа

Коментар

Humppa написа:
                              Тази зима, ако може да се нарече така, е същата работа
                              Направо изби рибата!Обявявам те за Главен архивар на форума.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X