Ето последната новина от сериала "Безумие по нашите пътища" Двадесет годишно русокосо Барби помете две коли в Хасково и тогава спряла да оглежда последиците по Мерцедеса си http://www.dnes.bg/article.php?id=66697
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безумието по пътищата
Collapse
X
-
westdogg написа:И щом е 20 годишно барби край, тя е виновна а ? А тоя с фиестата огледала няма ли?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Очевадно е че мерцедесът е ударил друга кола отзад. Барби - виновна!А това видяхте ли - http://www.dnes.bg/article.php?id=66711 - Кола помете бременна жена на спирка на гр. транспорт.
Коментар
-
Humppa
-
ogi28b написа:Очевадно е че мерцедесът е ударил друга кола отзад. Барби - виновна!Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Категорично да! В момента в който ти си ПРЕД мен, аз съм длъжен да се съобразявам с теб, да осигуря дистанция, и т.н. Ако те ударя отзад - със сигурност ще съм виновен. Въпросът е дали ти ще успееш да се престроиш безопасно, така че аз да остана зад теб, или ще се получи така, че аз да те усетя, да ускоря, и да се закачим с преден ляв -> заден десен калник (броня) , което ще бъде доста опасно за теб, предполагам си представяш как може да ти поднесе колата? Тогава няма да съм виновен аз Понеже ме категоризираш, ще отговоря - не давам път на тези, които очевидно искат да минат по тарикатския начин отнякъде. Например от лента за завой да минат направо, или обратно. Винаги давам път на някой който има нужда от това - някой излиза от уличка, или пък иска да завие нанякъде, но обстановката не му е позволявала да се престрои навреме. Винаги давам път на някой който завива наляво срещу мен, и чакайки - задръства колоната зад него. Със сигурност няма да му дам път, ако завоят е забранен за него, поради двойна непрекъсната линия например. Т.е. давам път на всички които спазват правилата, независимо от тежкия трафик, и никога на тези които нахалстват.
Коментар
-
ogi28b написа:Категорично да! В момента в който ти си ПРЕД мен, аз съм длъжен да се съобразявам с теб, да осигуря дистанция, и т.н. Ако те ударя отзад - със сигурност ще съм виновен. Въпросът е дали ти ще успееш да се престроиш безопасно, така че аз да остана зад теб, или ще се получи така, че аз да те усетя, да ускоря, и да се закачим с преден ляв -> заден десен калник (броня) , което ще бъде доста опасно за теб, предполагам си представяш как може да ти поднесе колата? Тогава няма да съм виновен аз Понеже ме категоризираш, ще отговоря - не давам път на тези, които очевидно искат да минат по тарикатския начин отнякъде. Например от лента за завой да минат направо, или обратно. Винаги давам път на някой който има нужда от това - някой излиза от уличка, или пък иска да завие нанякъде, но обстановката не му е позволявала да се престрои навреме. Винаги давам път на някой който завива наляво срещу мен, и чакайки - задръства колоната зад него. Със сигурност няма да му дам път, ако завоят е забранен за него, поради двойна непрекъсната линия например. Т.е. давам път на всички които спазват правилата, независимо от тежкия трафик, и никога на тези които нахалстват.Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Една хипотеза от мен. Форда се е движил много бавно зад превозно средство което в последствие тръгва да изпреварва. Да кажем скорост 30км./ч. и тръгва да изпреварва , поглежда в огледалото и вижда кола[Мерцедеса] на достатъчно разтояние за да направи маневрата по изпреварването. Ако мерцедеса се е движил със скорост 120 разлика в скороста на двете МПС е 90км./ч. което се равнява на 25м./сек. Това означава че мерцедеса се приближава към форда с 25м./сек. Ако при поглеждане в огледалото от страна на шофьора на форда мерцедеса е бил на 50м. тои е тръгнал да изпреварва [всеки знае как ще изглежда на страничното огледало кола която се намира на 50м.] защото мерцедеса е много далеч. На БЛОНДИТО са му останали 1.5-2 сек. за реакция да спре които явно са му били недостатъчни. :D Дано разбрахте това което написах а на тези които немогат да разберат приятни минути смях Но едно голямо НО в това което съм писал има логика . Даже може да го дадем на разследващите органиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Колега разбрахме какво искаш да кажеш. Ако приемем , че ситуациата е такава, всеки човек който умее да шофира като погледне в огледалото ще прецени дали колата отзад кара с 90км/ч над неговата скорост и няма да се усмели да изпреварва. Ти като караш на магитрала с 80 и тръгнеш да изпреварваш, не си ли правиш преценката дали този в лявата лента не кара с 180 и ако е на 50 м зад теб , тръгваш да изпреварваш ли? Сега , че блонди не може да реагира като някой я засече е отделен въпрос. Ето една подобна карастрофа, за която също твърдя , че е виновен този който тръгна да изпреварва. Клипчето е на забързан кадър.http://www.youtube.com/watch?v=6H6pK...eature=relatedFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Колега разбрахме какво искаш да кажеш. Ако приемем , че ситуациата е такава, всеки човек който умее да шофира като погледне в огледалото ще прецени дали колата отзад кара с 90км/ч над неговата скорост и няма да се усмели да изпреварва. Ти като караш на магитрала с 80 и тръгнеш да изпреварваш, не си ли правиш преценката дали този в лявата лента не кара с 180 и ако е на 50 м зад теб , тръгваш да изпреварваш ли? Сега , че блонди не може да реагира като някой я засече е отделен въпрос. Ето една подобна карастрофа, за която също твърдя , че е виновен този който тръгна да изпреварва. Клипчето е на забързан кадър.http://www.youtube.com/watch?v=6H6pK...eature=relatedФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар