Неуправляем опел летя над 130 км и се заби в будка на ГКПП Промахон и шофьорът загина. Около 1 ч. през нощта на тел. 166 се е обадил П.В., за да съобщи, че колата му е неуправляема, блокирали са всички педали, двигателят не може да се изключи, скоростта е над 120 км/ч, движи се по главен път E-79 в посока Кулата и не може да спре.В крайна сметка въпреки постоянната връзка с полицията и указанията, които е получил как да спре колата или да намали скоростта, случката не завършва щастливо както във филма, и шофьорът загива.Възможно ли е наистина да се е случило такова нещо, както е описано в "24 часа" и поразително напомня филма с неуправляемата кола или някой си е устроил ефектно самоубийство ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скорост - в БГ вариант. Възможно ли е това ?
Collapse
X
-
Явор Митев
По скоро ми прилича на "ефектно убииство"А как така не е могъл да изключи двигателя, да спре със скоростите, ръчна и т.н.....прекалено съмнително е. Още вчера прочетох за случая и ми стана криво....те са говорили с него, обадил се е, че има проблем и в крайна сметка е загинал.....операторката, която е говорила с него била в шок. Смятайте какво е изживяла тази жена.
-
Това някак си е невъзможно.Не може едновременно да откажат ръчна спирачка,двато спирачни кръга,ключа за запалване,Амбриаж,скорости,педала на газта да е заседнал в натиснато положение... Да се беше хакнал в някоя нива,все щеше да заоре някъде....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Винаги може да изключи от скорост като дръпне по-силно лоста.Ако не е на някое безкрайно надолнище, все някак щеше да спре.Явно се е паникьосал, а операторката на полицията едва ли му е давала най-полезните съвети.Жалко за човека, но нещо много абсурдна ми се струва ситуацията.Дори и да е убийство, едва ли могат толкова много неща да повредят по колата, а изключването от скорост винаги сработва.
Коментар
-
Доколкото разбрах всичко е придължило доста време. Ако беше се случило в бяла държава, защо ми се струва, че поне щяха да опитат да го спрат ефективно, а не само да си говорят с него. Хората отдавна са измислили водната стена, само дето ние в България сме я гледали само на кино. Жалко за човека все пак!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
peho написа:Наистина е странно, педал на газта, спирачки, ръчна спирачка, скорости, навлизане в някоя нива, всичко това да не е работило. Всъщност споменава ли се дали Опела е бил бензинов или дизелов?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Lane Staley написа:Преди доста време имаше един подобен случай с БМВ в Англия. Предполагам, че не е бил някой Кадет а по-нв модел. Ако нещо се бъгне компютъра знае ли човек
Коментар
-
Нито от българската страна, нито от гръцката страна може да се кара с над 120км/ч на разстояние повече от 30-40км. Всеки, който е пътувал поне веднъж по Е79 знае това - аз за последно пътувах до Серес преди пет дни и това което пише в статията е теоретически и практически невъзможно да се случи!Като добавим и технически НЕграмотните журналисти.... голям смях става Жалко само за човека - лека му пръст
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар