Е, колеги носите ли мартеници и какви предпочитате? За ръка, ревер или други.. Окачвате ли големи червено-бели топки на огледалото на Фиата си? Интересно ми е какво мислите по въпроса...Мен лично много ме дразни когато ми каже някой: "Честита Баба Марта"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носите ли мартеници?
Collapse
X
-
Да, забравих да добавя своя отговор по темата. Аз винаги нося мартеница,която представлява тънко едва забележимо шнурче на ръката ми. Не харесвам натруфености от 1001295057 бр. мартеници на една ръка ( +/- 15 бр.), които влизат по манджи и таратори, някой се е къпал с тях няколко пъти и стоят разхлабени и потъмнели...ужас!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Е ти какво сега, искаш да покажеш колко изискано носиш мартеницата, като лек акцент?Аз нося мартеници като луд, на лявата ръка - почти броят първото ти число, само с около 674356123 по-близо до безкрайност. И също толкова раздавам.Баба Марта заедно с 24ти Май ми е любимия празник.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колкото момиченца ми подарят мартеничка за ръка, толкова и нося. Къпя се с тях и даже не успявам да ги топя в манджата, щото ми ги слагат на лявата ръка, а аз ям с дясната. Нося ги, докато не видя щъркели, понякога и доста след края на март месец и тогава ги накичвам по плодни дръвчета. Не ми представлява бреме и за няколко дни свиквам с тях.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Humppa
Аз пък се чудя! Уж сме православна държава, а толкова много обичаме и уважаваме някой езически обичаи?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар