Здравейте,това което ми се случи не го пожелавам на никого.Тази сутрин преди да тръгна за работа пред мен се разкри идиотска гледка.. Колата ми беше брутално ударена и отместена на около 6 метра от мястото, където я бях паркирал. По-долу на снимките се вижда. Най-вероятно това е станало в малките часове на деня - т.е. днес 26.02. Колата я бях паркирал на тротоара, но със сигурност не и на платното... и то между две дървета. Мястото е на ул. "Ген. Колев" във Варна и е абсолютно прав участък (дори без дупки). Не знам този който ме е блъснал дали е бил дрогиран и/или пиян, но ударът е бил жесток при положение, че колата ми е отместена около 6 метра на включена ръчна спирачка и на първа скорост и няма никакъв спирачен път...Всичко в купето беше в безпорядък - което е можело да се отвори се е отворило - имам в предвид жабка, мястото за запалка, всичко което не е било закрепено е излетяло във всевъзможни посоки....Рафта под жабката е откъртен, двете врати не се отварят, едвам успях да отворя дясната....Дори тавана на купето има вдлъбнатина...И това е само първоначалния оглед.Единствено от цялата идиотщина мога да се радвам че не съм бил вътре - най-вероятно щях да си остана на място...От снимките щетите отвън никак не са малки (да не говорим че за този вид автомобили няма части - дори и в моргите). Естествено се надявах да успея да стигна до сервиза на собствен ход - но уви- задната лява гума е понесла огромно натоварване - откъснат е поне един от болтовете по окачването, а самата гума е нарязана от ламарината над нея....Затова се наложи да викам Пътна помощ за да закарам колата в сервиз.Важно е да отбележа че от колата на извършителя нямаше много части (т.е. почти нищо нямаше - което говори за това че се е погрижил да не остави много следи). Не мога да си обясня обаче как е успял да си тръгне на собствен ход - освен ако не са го изтеглили...Единственото, което знам със сигурност (по отломките и по одраната ми боя) е че е бил ЗЕЛЕН автомобилПоради много ранния час е малко вероятно да има преки очевидци,но МОЛЯ ако някой нещо знае, видял или пък знае за току що блъснат ЗЕЛЕН автомобил в предна дясна част нека да каже или да ми пише на л.с. Със сигурност колата на извършителя ще е не по-малко "красива" от моята в предната си дясна част.Много Благодаря предварително!ето и част от грозните снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брутално ми блъснаха колата... търся свидетели...
Collapse
X
-
Лелеееееееееее колега съжелявам много. Аз като се сетя, че преди време зажулих бронята на 1 Пежо със старата ми кола, и слезнах и на бележка си оставих името и телефона и, че аз съм виновен за драскотината явно човека е сметнал за незначително и не ме потърси, обаче като са ми ударили бравото и счупили задната броня...... никой! Дано се намери тоя палавник и после наказателно по балкански!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
И като гледам това е на 200 метра от светофара, и че там мястото за такава засилка никак не е много - просто може да е някой дошъл от завой, десен или ляв. Честно казано след подобен удар - удрящата кола определено е била много зян, а да не споменавам и шоферчето - вероятно днес е ходило или по лицевочелюстни хирурзи или да си търси еърбек... Ай това казвах в темата за "ограниченията"... кретенията у България край няма...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Бахти как интересно я е цапнал без да забърше дръвцето Защо не разпиташ бабичките от блока. Те ношем будуват. Така на един приятел от блока, бяха събрали собствениците на колите от паркинга и им даваха пари на бабките и те се редуваха. 2 по 2 и нощем си говорят на балкона и наглеждат колите. Колко ги наглеждат не знам, ама твърди, че от както са въвели тоя метод, няма разбити коли
Коментар
-
Мерси на всички поне за моралната подкрепаImmortal написа:Много лошо, колега.Дано си извикал КАТ, щото иначе и да го намерим, файда никаква. Пък ако е бил дрогиран или пиян, може и да не помни.Комшийчето караше такова Ритмо. Вече не го кара, но не знам какво го е направил. Ще го питам, и ако не го е бракувал, може да се вземат части от него.Ritmo 105 TC
Коментар
-
Като гледам снимките, удара на колата и годините и бих казал грозната дума ТОТАЛКА!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Най-много да са превъртяли буталата, едва ли нещо повече. Да не кажа, че тръгването с мръсна газ е по-голямо натоварване за скоростната кутия и останалите бръмки по веригата. Аз ще те посъветвам да отидеш до по-известните застрахователни компания и да напишеш една декларация. Опиши конкретно какво се е случило и какво доказателства имаш. Напиши, че в случай, че се появи кола зелен металик да описва щети, причинени на паркинг, най-вероятно е този виновник. Ако в случая неговите щети са поне колкото твоите, застрахователите ще са много заинтересувани да разследват случая само и само да нем у платят. Така ще може и да го откриеш. Да не кажа, че 90% съм убеден, че виновният ще се опита да си заведе щетите...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Suppish написа:Като гледам снимките, удара на колата и годините и бих казал грозната дума ТОТАЛКА!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ок де по отлопките които е оставила другата кола не може ли да се поразбере каква е? Лятото докато работех във Варна с един приятел излизаме от квартирата и гледаме колата му беше ударена. До мястото където беше имаше паднало парченце от мигач. Веднага изследвахме и установихме че е на Рено19 Прегледахме колите на паркинга имаше само 1 и то беше здраво. Но се оказа, че са го видели и точно това рено е било за няколко часа е сменил мигача и се мъчеше да се скрие... Но справедливоста възтържествува. Пожелавам ти и на теб успех с намиране на виновника...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
колата не е много смачкана, има вариант според мен да си пречил на някой малоумник и да е решил да те премести по този начин...идиоти всякакви, но ако е такъв случаят, ще го видиш 100% в скоро време в околносттамного гадно колега, дано си я оправиш, че като гледам е от хубавите ритмовци, запазено и гледано.. ако имаш каско, наистина може да ти изплатят тоталка, защото ще им излезе по-евтино.., това, за което говориха колегите по-гореA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар