Здравейте,това което ми се случи не го пожелавам на никого.Тази сутрин преди да тръгна за работа пред мен се разкри идиотска гледка.. Колата ми беше брутално ударена и отместена на около 6 метра от мястото, където я бях паркирал. По-долу на снимките се вижда. Най-вероятно това е станало в малките часове на деня - т.е. днес 26.02. Колата я бях паркирал на тротоара, но със сигурност не и на платното... и то между две дървета. Мястото е на ул. "Ген. Колев" във Варна и е абсолютно прав участък (дори без дупки). Не знам този който ме е блъснал дали е бил дрогиран и/или пиян, но ударът е бил жесток при положение, че колата ми е отместена около 6 метра на включена ръчна спирачка и на първа скорост и няма никакъв спирачен път...Всичко в купето беше в безпорядък - което е можело да се отвори се е отворило - имам в предвид жабка, мястото за запалка, всичко което не е било закрепено е излетяло във всевъзможни посоки....Рафта под жабката е откъртен, двете врати не се отварят, едвам успях да отворя дясната....Дори тавана на купето има вдлъбнатина...И това е само първоначалния оглед.Единствено от цялата идиотщина мога да се радвам че не съм бил вътре - най-вероятно щях да си остана на място...От снимките щетите отвън никак не са малки (да не говорим че за този вид автомобили няма части - дори и в моргите). Естествено се надявах да успея да стигна до сервиза на собствен ход - но уви- задната лява гума е понесла огромно натоварване - откъснат е поне един от болтовете по окачването, а самата гума е нарязана от ламарината над нея....Затова се наложи да викам Пътна помощ за да закарам колата в сервиз.Важно е да отбележа че от колата на извършителя нямаше много части (т.е. почти нищо нямаше - което говори за това че се е погрижил да не остави много следи). Не мога да си обясня обаче как е успял да си тръгне на собствен ход - освен ако не са го изтеглили...Единственото, което знам със сигурност (по отломките и по одраната ми боя) е че е бил ЗЕЛЕН автомобилПоради много ранния час е малко вероятно да има преки очевидци,но МОЛЯ ако някой нещо знае, видял или пък знае за току що блъснат ЗЕЛЕН автомобил в предна дясна част нека да каже или да ми пише на л.с. Със сигурност колата на извършителя ще е не по-малко "красива" от моята в предната си дясна част.Много Благодаря предварително!ето и част от грозните снимки:

Коментар