Повреда в мрежата на мобилния оператор ,,Глобул
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Повреда остави абонатите на "Глобул" без покритие.
Collapse
X
-
Следобед по едно време се усъмних, че има нещо, защото телефонът ми не звъня доста време. "Само спешни", пишеше, каквото и да означава това. Поне час нямаше "Глобул" в Пазарджик. Не се оплаквам, все едно ми падна товар от гърба, като знаех, че никой не може да ме намери. Интересна работа, допреди 7-8 години и представа си нямахме от мобилни комуникации. Сега така свикнахме с тях, че сме направо зависими от тези джаджи...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Следобед по едно време се усъмних, че има нещо, защото телефонът ми не звъня доста време. "Само спешни", пишеше, каквото и да означава това. Поне час нямаше "Глобул" в Пазарджик. Не се оплаквам, все едно ми падна товар от гърба, като знаех, че никой не може да ме намери. Интересна работа, допреди 7-8 години и представа си нямахме от мобилни комуникации. Сега така свикнахме с тях, че сме направо зависими от тези джаджи...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
snake написа:"Само спешни"
Коментар
-
Прибрах се аз от командировка, исках да звънна на един колега по работа - "грешка в мрежата"... пробвам от телефона на жена ми - същото... пробвам от единия да набера другия - пак същото. накрая от хоум-бокса набрах моя ГСМ - дава заето (а моя никога не дава заето)... викам си - клетките нещо са се прецакали...Легнах си да почина, че бях скапан от работата и пътя... никой не ме обезпокои (явно си имало причина ). Като се събудих - всичко си беше наред
Коментар
-
snake написа:Следобед по едно време се усъмних, че има нещо, защото телефонът ми не звъня доста време. "Само спешни", пишеше, каквото и да означава това. Поне час нямаше "Глобул" в Пазарджик. Не се оплаквам, все едно ми падна товар от гърба, като знаех, че никой не може да ме намери. Интересна работа, допреди 7-8 години и представа си нямахме от мобилни комуникации. Сега така свикнахме с тях, че сме направо зависими от тези джаджи...SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Аз днеска изтървах сделка за 100 милиона заради Глобул, но на кой му дреме, а и кой може да докаже, че съм изтървал подобна сделка... Тъй, че Ники (Торнадо) вероятно ще те обезщетят, като не ти вдигнат таксата за разговор с тея 200 човека в група (едновременно ли говориш с тях или за деня - по веднъж с всички 200 човека?)...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ееееееее, спокойно ве колеги, от другата страна (в Глобул) беше по-забавно. Всеки тича на някъде, все едно раздават хиледарки. Докато бях на каса, първо се скапа системата, и после да не останат по-назад и обажданията секнаха. Обаче, да живее на колежката телефона, само тя от всички ни (20 и кусур човека) имаше обхват.После в централата беше мазало. Шефове хвърчат като изтребители със сателитни телефони в ръка и дават разпореждане.Но сега сериозно - за обещетение - не се надявайте.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Днес тия телефони ми прецкаха продажба на 4 автобусни спирки Направо бях побесняла!karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар