Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Повреда остави абонатите на "Глобул" без покритие.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Повреда остави абонатите на "Глобул" без покритие.

Повреда в мрежата на мобилния оператор ,,Глобул
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Едва ли ще има

Коментар

Следобед по едно време се усъмних, че има нещо, защото телефонът ми не звъня доста време. "Само спешни", пишеше, каквото и да означава това. Поне час нямаше "Глобул" в Пазарджик. Не се оплаквам, все едно ми падна товар от гърба, като знаех, че никой не може да ме намери. Интересна работа, допреди 7-8 години и представа си нямахме от мобилни комуникации. Сега така свикнахме с тях, че сме направо зависими от тези джаджи...
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        Следобед по едно време се усъмних, че има нещо, защото телефонът ми не звъня доста време. "Само спешни", пишеше, каквото и да означава това. Поне час нямаше "Глобул" в Пазарджик. Не се оплаквам, все едно ми падна товар от гърба, като знаех, че никой не може да ме намери. Интересна работа, допреди 7-8 години и представа си нямахме от мобилни комуникации. Сега така свикнахме с тях, че сме направо зависими от тези джаджи...
        Така е привикнахме доста ,но на мен лично телефона ми трябва постоянно.Говоря в група около 200 абоната и повече и плащам по 10 лв. на месец.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз се чудя какво стана днеска , а виж какво било.Чаках едно обаждане ама няма никой.чак кам 16 часа ми се обадиха и ми казаха, че неможели изобщо да наберат.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

snake написа:
            "Само спешни"
            Знчи, че когато липсва покритие, по стандарт, трябва телефона да те уведомява, че можеш все пак да избереш 112 или 911. Всеки телефон, независимо от покритието или наличието или не на СИМ карта трябва да може да избере тези два номера. Същото се отнася и за домашните телефони. Тоест идеята е да имаш просто телефон с енергия в него.

Коментар

Значи за това глобулския телефон ми правеше номера в центъра на Софето , опитвам да набера жената - цъ , после пак цъ , огледах се имаше поне двама дето ходеха по тротоара и изглеждаха така сякаш търсят вода с телефоните си )))

Коментар

Днес тия телефони ми прецкаха продажба на 4 автобусни спирки Направо бях побесняла!
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Прибрах се аз от командировка, исках да звънна на един колега по работа - "грешка в мрежата"... пробвам от телефона на жена ми - същото... пробвам от единия да набера другия - пак същото. накрая от хоум-бокса набрах моя ГСМ - дава заето (а моя никога не дава заето)... викам си - клетките нещо са се прецакали...Легнах си да почина, че бях скапан от работата и пътя... никой не ме обезпокои (явно си имало причина ). Като се събудих - всичко си беше наред

Коментар

snake написа:
                    Днес бях почти целия ден обикаляйки из Пазарджик, реших че само там няма Глобул мрежа. Даже влязохме в един от цетровете да попитаме що няма мрежа... Горките консултатнти само едно и също обясняваха. Но все пак Глобул са голяма фирма трябва да се предотвратяват подобни инциденти.
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз днеска изтървах сделка за 100 милиона заради Глобул, но на кой му дреме, а и кой може да докаже, че съм изтървал подобна сделка... Тъй, че Ники (Торнадо) вероятно ще те обезщетят, като не ти вдигнат таксата за разговор с тея 200 човека в група (едновременно ли говориш с тях или за деня - по веднъж с всички 200 човека?)...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ееееееее, спокойно ве колеги, от другата страна (в Глобул) беше по-забавно. Всеки тича на някъде, все едно раздават хиледарки. Докато бях на каса, първо се скапа системата, и после да не останат по-назад и обажданията секнаха. Обаче, да живее на колежката телефона, само тя от всички ни (20 и кусур човека) имаше обхват.После в централата беше мазало. Шефове хвърчат като изтребители със сателитни телефони в ръка и дават разпореждане.Но сега сериозно - за обещетение - не се надявайте.
                        karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                        https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          Днес тия телефони ми прецкаха продажба на 4 автобусни спирки Направо бях побесняла!
                          Абе ти като утвърдена бизнес дама ще си наваксаш продажбите
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

SokOtPraskova написа:Днес тия телефони ми прецкаха продажба на 4 автобусни спирки Направо бях побесняла!
                            Какво са ти прецакали?! Запази ми две спирки :P - бъзикам се, после да не кажеш нещо :D
                            karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                            https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

style34 написа:
                              SokOtPraskova написа:
                              Абе ти като утвърдена бизнес дама ще си наваксаш продажбите
                              Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Working...
                              X