Колеги, колко време ще изкара колата без акумулатор преди да си забрави кодовете и изобщо има ли опасност . От някъде ми дърпа доста ток и не мога да разбера от къде. Разкачих всички бушони обаче консумацията си остана. Кажете какво да правя, къде да я закарам да я видят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко време без ток ?
Collapse
X
-
Дърпа някъде около 550 милиампера. Нищо кой знае какво не съм правил. CD то е SONY. Сложил съм и ксенон но преди 2 години. Свалях всички бушони които са под волана но спадна малко единствено като махнах сервизния бушон и изгасна таблото. Това ми е другия проблем че като извадя ключа и дисплея с показанията за километрите си показва а и нивоизмерителя за горивото също показва.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
ся като се замисля , проблема може и да е в контактния ключ или климореда , ключаря беше споменал за нещо такова , не се сещам точно , маи се зацапвало там нещо и не прави добра връзка. наи добре го питаи , за какво става вапрос , щото може от ключа да остава нещо включено да дава такава отечка.Fiat Brava 1.4 12v SX
Коментар
-
Последната информация е че снощи ходих при едно момче което слага аларми и направихме по точни измервания. Мултицета с които правих първите премервания нещо не беше наред. Снощи показа че при изключено положение тегли 180 mA. Като извадих сервизния бушон и изгасна таблото консумацията падна до 10 mA. За сега нощно време махам бушона но лошото е че захранва и алармата.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар