nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нека подрепим Веселина Лакова
Collapse
X
-
Явор Митев
nikki_sixx написа:....Ти няма ли да раждаш вече бе драга?
Коментар
-
Явор Митев написа:nikki_sixx написа:....Ти няма ли да раждаш вече бе драга?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Здравейте и БЛАГОДАРЯ на тези които ме подкрепиха,успяхме победихме,за лице на България избраха на конкурса Камелия Янкова,а аз съм пъва подгласничка и с най-много гласове от интернет и присъстващите на конкурса.Аз също съм запалена по автомобилния спорт и се състезавам в Националния дамски рали шампионат,имам средно образование моден дизаин,висше публична администрация,и в момента съм 2-ри курс бакалавър стопанско управление за попиталите.
Коментар
-
Veselina lakova написа:Здравейте и БЛАГОДАРЯ на тези които ме подкрепиха,успяхме победихме,за лице на България избраха на конкурса Камелия Янкова,а аз съм пъва подгласничка и с най-много гласове от интернет и присъстващите на конкурса.Аз също съм запалена по автомобилния спорт и се състезавам в Националния дамски рали шампионат,имам средно образование моден дизаин,висше публична администрация,и в момента съм 2-ри курс бакалавър стопанско управление за попиталите.
Коментар
-
Я виж ти кой се пръкна...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Veselina lakova написа:Между другото - с какво се занимава г-ца Веселина Лакова? Коя е тя? С какво образование е? С каква професия? Какви са й целите в живота?В отговор на този въпрос зададен по напред съм написала това!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Veselina lakova написа:Между другото - с какво се занимава г-ца Веселина Лакова? Коя е тя? С какво образование е? С каква професия? Какви са й целите в живота?В отговор на този въпрос зададен по напред съм написала това!
Коментар
-
Veselina lakova написа:Смятам,че при нито едно от посещенията ми тук не съм била груба с никой и не рзбирам на какво се дължи това!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар