Тц, ни ма кефят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нека подрепим Веселина Лакова
Collapse
X
-
Kuku написа:Денис Димитрова е дъщеря на една бивша клиентка - плаща наляво-надясно за да лансира дъщеря си и това ме навежда на мисълта, че конкурса е парлама, както каза Снейк
Коментар
-
Тц не струват снимките, така е играл фотошопа, че са се оляли. И откъде-накъде избират измежу 20 човека лице на България, това ли е най-доброто. Мацката на Каролев наистина изглежда симпатяга, но не съм гласувал.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Eй хора , тук става нещо по рано като разглеждах кандидатките имаше едно русо гадже което се конкурираше по точки с мацето на колегата. Сега реших пак да ги прегледам и снимката и я няма . Това е много грозен начин за подпомагане на даден участник да спечели . Бях решил сега заради колегата Каролев да гласувам за Веселина Лакова но категорично ще си избера друга участничка.
Коментар
-
По този начин смятах, че ще докажем че не всичко се случва срещу заплащане или просто да си легнеш с някого, но очевидно тук няма успех.Виждам че сте изключително мили и любезни и затова благодаря все пак че ме подкрепяте ! ПС: Девойката "Денис" на която и изчезна снимката е дисквалифицирана заради нечестно гласуване.
Коментар
-
Veselina lakova написа:По този начин смятах, че ще докажем че не всичко се случва срещу заплащане или просто да си легнеш с някого, но очевидно тук няма успех.Виждам че сте изключително мили и любезни и затова благодаря все пак че ме подкрепяте ! ПС: Девойката "Денис" на която и изчезна снимката е дисквалифицирана заради нечестно гласуване.
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Veselina lakova написа:По този начин смятах, че ще докажем че не всичко се случва срещу заплащане или просто да си легнеш с някого, но очевидно тук няма успех.Виждам че сте изключително мили и любезни и затова благодаря все пак че ме подкрепяте ! ПС: Девойката "Денис" на която и изчезна снимката е дисквалифицирана заради нечестно гласуване.
Коментар
-
Veselina lakova написа:По този начин смятах, че ще докажем че не всичко се случва срещу заплащане или просто да си легнеш с някого, но очевидно тук няма успех.Виждам че сте изключително мили и любезни и затова благодаря все пак че ме подкрепяте ! ПС: Девойката "Денис" на която и изчезна снимката е дисквалифицирана заради нечестно гласуване.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар