Колеги получих стране мейл от yahoo,че ще закриват мейлите от 30.03 и ме предупреждават да си прехвърля всички ценни мейли.Просто не знам дали си имат на идея каква работа ми отварят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закриване на пощите в Yahoo?
Collapse
X
-
Явор Митев
СПАМ...вероятно. Аз вчера си направих акаунт, за да мога да играя шаха там. Ако ще ги закриват, предполагам че щяха да са махнали възможността за нов акаунт.
Коментар
-
Като прочетох тази тема и аз влязох да видя да не е нещо да съм получил, но нямам такова писмо. Много странно изглежда тази работа, представяш ли си колко проблеми би създало едно затваряне на yahoo mail, то не са само писмата там, на някои места се регистрираш с емейла си. Не мога да си представя какво объркване ще се получи ако наистина стане затваряне на един такъв голям пощенски сървър.
Коментар
-
ele написа:затварят Yahoo! Briefcase, не Yahoo! Mail!!!! Това е система за ъплоуд на файлове, затова, ако имаш ъплоуднати файлове - трябва да ги свалиш до 30 март, иначе ще ги изгубиш.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Според мен е крайно време цялото Yahoo! да го закрият - и без това Microsoft точат нокти за него Ама моето си е предубеждение - никога не съм харесвал Yahoo!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар