Колеги получих стране мейл от yahoo,че ще закриват мейлите от 30.03 и ме предупреждават да си прехвърля всички ценни мейли.Просто не знам дали си имат на идея каква работа ми отварят
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
СПАМ...вероятно. Аз вчера си направих акаунт, за да мога да играя шаха там. Ако ще ги закриват, предполагам че щяха да са махнали възможността за нов акаунт.
Като прочетох тази тема и аз влязох да видя да не е нещо да съм получил, но нямам такова писмо. Много странно изглежда тази работа, представяш ли си колко проблеми би създало едно затваряне на yahoo mail, то не са само писмата там, на някои места се регистрираш с емейла си. Не мога да си представя какво объркване ще се получи ако наистина стане затваряне на един такъв голям пощенски сървър.
Ами може и да е спам,обаче интересно защо ще предупреждават да се изтеглят всички мейли,който са ценни?Освен това вижте как мейла идва със знака на яхуу?
затварят Yahoo! Briefcase, не Yahoo! Mail!!!! Това е система за ъплоуд на файлове, затова, ако имаш ъплоуднати файлове - трябва да ги свалиш до 30 март, иначе ще ги изгубиш.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
затварят Yahoo! Briefcase, не Yahoo! Mail!!!! Това е система за ъплоуд на файлове, затова, ако имаш ъплоуднати файлове - трябва да ги свалиш до 30 март, иначе ще ги изгубиш.
Според мен е крайно време цялото Yahoo! да го закрият - и без това Microsoft точат нокти за него Ама моето си е предубеждение - никога не съм харесвал Yahoo!
Коментар