trace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ- Рушвети
Collapse
X
-
msotiroff написа:....
Коментар
-
Нито един лев няма да дам, не съм давала. Нямам никакви причини да давам, защото не са ме спирали в нарушение. Тъй че моята сметка е 0.00 лв. и така ще си остане, ако съм нарушила да пишат актове или фишове, пари на ръка не давам.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Kuku написа:msotiroff написа:....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Последно дадох 110 лева от които ми върнаха 10 миналаат есен за превишена скорост при 70 засечен със 178 при Усойка.Кръв ми капа от сърчицето ама нямаше начин.Има и много други давания.Ако ги нямаше досега нямаше да има и книжкаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Нито един лев няма да дам, не съм давала. Нямам никакви причини да давам, защото не са ме спирали в нарушение. Тъй че моята сметка е 0.00 лв. и така ще си остане, ако съм нарушила да пишат актове или фишове, пари на ръка не давам.
Коментар
-
Kuku написа:Пределно ясно ми е, НО посочи ми една основателна причина да считаме това за нарушение и разликата между него и пушене, пиене, гримиране.... ?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
mitakkk написа:Нито един лев няма да дам, не съм давала. Нямам никакви причини да давам, защото не са ме спирали в нарушение. Тъй че моята сметка е 0.00 лв. и така ще си остане, ако съм нарушила да пишат актове или фишове, пари на ръка не давам.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар