Е сега пък на какви се правите, на светци ли?Аз карам леко и доколкото е възможно според правилата, но естествено и на мен се случва да ме спрат за нарушение. За семейния бюджет е по-добре да "бутна" някой лев.Да вземем за пример човек със заплата 350-400лв.
Е те тия, дето ви спират, заплатата им е толкова! Защо се чудите, че вземат рушвети?
А да не говорим пък колко тъпо, малоумно и олигофренско нарушение е "разговор по мобилен телефон без устройство "хендс-фрии" - по същата логика трябва да глобява и за ядене, пушене, пиене, гримиране, четене на вестник и прочие дейности, различни от шофирането, ама глобяват само за телефон Абе, дебилска държава, ама пак ви казвам - дебилите сме ние, пък управляващите си гледат интересите И да - давам рушвети!
2 пъти.Преди доста време 30лв за карал пил,и преди 2 години 15 лв за каране без колан.От тогава проблеми не съм имал с КАТ Особенно с габровската регистрация ми се е разминавало 2-3 пъти.
Миналата година съм платил два акта-първия път за предпазен колан(50 лв.) и втория за превишена скорост(100 лв.).За 16 г. откакто съм шофьор никога не съм давал рушвети на пътни полицаи и дано никага не ми се налага.
И аз гледам винаги да им давам , че имам 3 акта и почти нямам точки . Иначе около 15 пъти съм им бутал рушвети. Най-често си плащам за колан и телефон( най- малоумните нарушения+ това за халогенните)
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Нито един лев няма да дам, не съм давала. Нямам никакви причини да давам, защото не са ме спирали в нарушение. Тъй че моята сметка е 0.00 лв. и така ще си остане, ако съм нарушила да пишат актове или фишове, пари на ръка не давам.
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
А да не говорим пък колко тъпо, малоумно и олигофренско нарушение е "разговор по мобилен телефон без устройство "хендс-фрии" - по същата логика трябва да глобява и за ядене, пушене, пиене, гримиране, четене на вестник и прочие дейности, различни от шофирането, ама глобяват само за телефон Абе, дебилска държава, ама пак ви казвам - дебилите сме ние, пък управляващите си гледат интересите И да - давам рушвети!
Опитай да шофираш в Англия с телефон в ръка ... Вероятността да спиш на топло - огромна.
Последно дадох 110 лева от които ми върнаха 10 миналаат есен за превишена скорост при 70 засечен със 178 при Усойка.Кръв ми капа от сърчицето ама нямаше начин.Има и много други давания.Ако ги нямаше досега нямаше да има и книжка
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Нито един лев няма да дам, не съм давала. Нямам никакви причини да давам, защото не са ме спирали в нарушение. Тъй че моята сметка е 0.00 лв. и така ще си остане, ако съм нарушила да пишат актове или фишове, пари на ръка не давам.
При жените е по лесно можете да минете и с усмивчица. Така че доста вероятно е сметката ти да си остане на 0.00
Пределно ясно ми е, НО посочи ми една основателна причина да считаме това за нарушение и разликата между него и пушене, пиене, гримиране.... ?!
И аз не го разбирам това. Много е тъпо - дали ще си държа сандвича или телефона не виждам разлика. Ако идеята е, че разговора ти отклонява вниманието, не би трябвало и с хендсфри да можеш да говориш.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
При жените е по лесно можете да минете и с усмивчица. Така че доста вероятно е сметката ти да си остане на 0.00
Нямам нарушения! А и усмивчицата нищо не значи, ако си сгафил.
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар