Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови радари из родните пътища...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Колега Митак, колко пъти си влизал в стая 8, 10 или 16, м?

    Коментар


      #32
      Колега Митак, колко пъти си влизал в стая 8, 10 или 16, м?
      Не съм влизал. Я сподели че ми е еинтерсно.

      Коментар


        #33
        Ясно - приключих темата....

        Коментар


          #34
          Постът ми не е много по темата но ... показва че не винаги полицията е права ...Преди известно време ми попадна едно решение на съда по обжалване на съставено НК за превишена скорост. Целият файл е достъпен на този адресСъдът е отсъдил срещу НК и го е отменил като основанние за това решение е фактът че радарът е държан в ръка и че на пътя в момента на измерването е имало и други автомобили. А ТР-4 радарът не може да определи скоростта на точно кой автомобил е измерил при движение на няколко коли в обсега му.

          Коментар


            #35
            jenshen73 написа:
            pugsy написа:
            те да си слагат и на дупетата радари ако искат да виждат кой с колко влиза ама поне да оправят поне магистралите и тази максимална скорост да я направят на 150-160,пък който иска да си кара и със 70 по магистралите
            Aз викам ограничение по магистралата да няма - ако можеш - и с 600 да караш. Също така искам да не е подсъдно ако убиваш пешеходци, а в града минималната скорост да стане 50, а максималната - 300. Също така искам периодично държавата да ми покрива тримесечният разход за гориво, а ако имам повече сгазени пешеходци-пенсионери да ми дават бонуси. Също така искам пешеходците да НЯМАТ НИКАКВИ Права стъпят ли на асфалт. Най-голямото ми желание обаче, колеги - да спрете да пишете подобни на горните глупости особено за ограниченията на скоростта, пешеходците, а и да се замислите все пак, че целта на занятието е не да стигнете от Варна до София за 45мин (за това си има самолети), а да стигнете невредим в това число и останалите участници в движението по пътищата.
            мъка !!!

            Коментар


              #36
              При положение, че в по-голямата си част всяко платно на магистрала "Тракия" има само по 2 ленти, не виждам как може да се вдигне ограничението на скоростта. За радарите - сигурно и мен ще ме гепят, защото обичам да пришпорвам червената звезда, но съм ЗА.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

              Коментар


                #37
                Мисля, че доста задълбахме темата но лично мое мнение, че ако закона е еднакав за всички. И глобите са достатъчно високи ще намалеят простотиите в тая държава. Пак ще се върна на пустата му италия за да дам пример макар и не свързан с автомобилите. Но за да накарат да си събират боклука разделно са направили драконовски глоби. И за година 2 нещата са се оправили. Така че ние вървим по същия тоя път и няма да преоткриваме топлата вода. Но голата истина е че всичко трябва да се орине по върха на тая държава от където почва примера за безконтролност и корупция. Тая държава да я закрием както казва колегата и да я правим от ново.
                BRAVA 1.4 12v - 1998г.


                http://vbox7.com/play:124bedab

                Коментар


                  #38
                  Трябва да го направят с филмче. Да се вижда кой се засича. И да се изключи бутона с функцията "delete" както направиха с фотоапаратите на полицаите от "паяците". И тогава да няма мъдане. Кой се е осрал да си куса произведението.

                  Коментар


                    #39
                    ////Punto//// написа:
                    Трябва да го направят с филмче. Да се вижда кой се засича. И да се изключи бутона с функцията "delete" както направиха с фотоапаратите на полицаите от "паяците". И тогава да няма мъдане. Кой се е осрал да си куса произведението.
                    Колега, каквото и да филмират, антирадара ще ги отрази от километри.

                    Коментар


                      #40
                      Вчера колеги пак голям смях. Пътувам аз по магистрала Тракия от Стара Загора до Пловдив и влизам в оня участък без мантинела по средата - правено е за аварийна писта за самолети. Та там ограничението е 80. Карам си аз с 80, защото антирадара ми свири, та свири. И тъкмо ги наближавам на около 50 метра и един ме изпреварва - сигурно с 200. Просто профуча. Те само успяха да си обърнат главите към него и това беше. Смях.

                      Коментар

                      Working...
                      X