infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиране със СТОП палка
Collapse
X
-
И така забавни историй много и на мен са ми се случвали интересни като например .. скочиха ми веднъж в гъста мъгла ... ...опитаха се да ме спрат на магистралата малко след Пловдив посока Бургас ... с доста над разрешената скорост ... но преди да вдигне палката прелетях като самолет с още 2 коли в колонка зад мен ... дори не си и помислих да спирам .. щото тези зад мен ... дали ще се сетят на време ...в София са ме спирали на едно широко място на бул. Ал. Малинов ... без кола ... ей така двама пича си висят и махат с палка ... първо мислех че са шегаджий ... после реших че може да имат проблем ... и накрая като пирах що са без кола .. ми казаха че нямали толкова много коли ... А най-интересното днес което не можах да заснема и толкова ме е яд... карам си аз по бул. Васил Левски посока ХЕИ след голямото кръстовище в гр. Варна .. и в насрещното платно ... Астрата и двама пича със зелени жилетки ... и гледам как едно ауди кю7 пристига с бясна скорост в лената на полицаите ... и забавих аз да видя какво ще стане ..че и трафик имаше и аудито право към тях ... бързо намали и се залепи точно зад астрата ... ама супер плътно и астрата се скри за идващите коли ... правя едно кръгче и тръгвам към полицаите и аудито да видя какво ще стане ... защото аудито спря без да му се подаде сигнал ... самичко така ... и минавам аз голямото кръстовище и право зад тях .. минавам лекичко и полицейската кола с леко отворени прозорци и празна .... а аудито кисне зад нея ... тука викам има само корупция .. спирам малко по напред и докато се оглеждам как и от къде точно да снимам ... вратите на аудито се отварят и в моето огледало виждам как слизат зелените жилетки от аудито ... единия си влезе в колата а други почна да си спира пак коли .... е за това нямах какво да кажа... сигурно стоях 2 мин като препариран .... и толкова ме е яд че не можах да снимам Такива случки из българските пътища ... щеше да стане интересно с такива кадри ама на ...... тъп съм !!!!
Коментар
-
////Punto//// написа:Хаха ела им покажи тука в центъра среден пръст и звънни на 166. Тук в центъра масово са сами. И като се съставя акт викат колега по станцията и той пише акт-а а тоя който те е спрял става свидетел.
Коментар
-
Говоря за центъра на София. Колегата от горния пост поясни защо са без коли масово в София. Просто няма достатъчно коли и гориво за тях. Тук в центъра стоят в едни кабинки. И са сами. И недей да ми обясняваш колко си на ТИ със закона, защото явно и аз не съм незапознат. За да ти съставят акт трябват МИНИМУМ 2-ма души. И когато очевидеца е само един, вика колега и той съставя акт-а, а този който те е видял в очевидец, за да издържи акта по ЗАНН. Ела им показвай средни пръсти тука в центъра на София Ще ми е интересно после ква тема ще отвориш. Тука на всяко кръстовище има такива пешаци а на по отделечените има моторизирани (говоря за баш центъра). И в тия задръствания ще им избягаш ама на найци
Коментар
-
////Punto//// написа:Говоря за центъра на София. Колегата от горния пост поясни защо са без коли масово в София. Просто няма достатъчно коли и гориво за тях. Тук в центъра стоят в едни кабинки. И са сами. И недей да ми обясняваш колко си на ТИ със закона, защото явно и аз не съм незапознат. За да ти съставят акт трябват МИНИМУМ 2-ма души. И когато очевидеца е само един, вика колега и той съставя акт-а, а този който те е видял в очевидец, за да издържи акта по ЗАНН. Ела им показвай средни пръсти тука в центъра на София Ще ми е интересно после ква тема ще отвориш. Тука на всяко кръстовище има такива пешаци а на по отделечените има моторизирани (говоря за баш центъра). И в тия задръствания ще им избягаш ама на найци
Коментар
-
////Punto//// написа:Говоря за центъра на София. Колегата от горния пост поясни защо са без коли масово в София. Просто няма достатъчно коли и гориво за тях. Тук в центъра стоят в едни кабинки. И са сами. И недей да ми обясняваш колко си на ТИ със закона, защото явно и аз не съм незапознат. За да ти съставят акт трябват МИНИМУМ 2-ма души. И когато очевидеца е само един, вика колега и той съставя акт-а, а този който те е видял в очевидец, за да издържи акта по ЗАНН. Ела им показвай средни пръсти тука в центъра на София Ще ми е интересно после ква тема ще отвориш. Тука на всяко кръстовище има такива пешаци а на по отделечените има моторизирани (говоря за баш центъра). И в тия задръствания ще им избягаш ама на найци
Коментар
-
karal fiat написа:////Punto//// написа:Хаха ела им покажи тука в центъра среден пръст и звънни на 166. Тук в центъра масово са сами. И като се съставя акт викат колега по станцията и той пише акт-а а тоя който те е спрял става свидетел.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Батко живееш си в някакъв измислен свят ма както и да е Тези за които ти говоря в София в центъра са КАТ. Ела ги накажи бе Ей, като отворя такива тема и се зачета имам чувство че съм отворил БМВ форума И тука, като и там започна да се пълни с карачи, е*ачи и разбирачи Ела им покажи пред мене среден пръст и ела да им обясни че не могат да ти пишат акт и духни на някъде. Ама пред мене, да видя с очите си. После ще те черпя квото поискаш
Коментар
-
////Punto//// написа:Батко живееш си в някакъв измислен свят ма както и да е Тези за които ти говоря в София в центъра са КАТ. Ела ги накажи бе Ей, като отворя такива тема и се зачета имам чувство че съм отворил БМВ форума И тука, като и там започна да се пълни с карачи, е*ачи и разбирачи Ела им покажи пред мене среден пръст и ела да им обясни че не могат да ти пишат акт и духни на някъде. Ама пред мене, да видя с очите си. После ще те черпя квото поискаш
Коментар
-
Айде малко да успокоиш тона а? Ела ми покажи среден пръст на една ръка разстояние Някъде да съм говорил нещо за тъмни стъкла ? Я ми покажи че не си спомням. Говоря да те спре пешак в центъра и ти да му намалиш и да му покажеш среден пръст и да си заминеш. За това говоря. Иначе прочети си ти закончето и ми кажи знаеш ли от кога за тъмни стъкла не може да се спира кола от движение Отворко. И не е забранено защото се стрелят ами защото има некадърници и като се смрачи, през тъмните стъкла нищо не виждат Да забранено е, но не могат да ти спрат колата от движение за това нещо защото не се води техническа неизправност. Позаинтересувай се малко. Когато има за какво, не за 20 ами за 5 лв ще се хвана и ще водя дела. Ама такива голословни приказки, за псевдо геройства и средни пръсти ги запази за компанията по чашка, да се издигаш в техните очи. И хайде спазвай добрия тон ако обичаш. Ако не обичаш ходи потичкай малко или иди до близката фитнес зала и блъскай по крушата Наистина помага
Коментар
-
////Punto//// написа:Айде малко да успокоиш тона а? Ела ми покажи среден пръст на една ръка разстояние Някъде да съм говорил нещо за тъмни стъкла ? Я ми покажи че не си спомням. Говоря да те спре пешак в центъра и ти да му намалиш и да му покажеш среден пръст и да си заминеш. За това говоря. Иначе прочети си ти закончето и ми кажи знаеш ли от кога за тъмни стъкла не може да се спира кола от движение Отворко. И не е забранено защото се стрелят ами защото има некадърници и като се смрачи, през тъмните стъкла нищо не виждат Да забранено е, но не могат да ти спрат колата от движение за това нещо защото не се води техническа неизправност. Позаинтересувай се малко. Когато има за какво, не за 20 ами за 5 лв ще се хвана и ще водя дела. Ама такива голословни приказки, за псевдо геройства и средни пръсти ги запази за компанията по чашка, да се издигаш в техните очи. И хайде спазвай добрия тон ако обичаш. Ако не обичаш ходи потичкай малко или иди до близката фитнес зала и блъскай по крушата Наистина помага
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар