бях пуснал в Алфа- форума такава тема преди време, та да попитам и тук- какво мислят фиатджиите за този алтернативен начин на придвижване, качват ли махащи край пътя и т.н. Споделете!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стопаджиите
Collapse
X
-
Humppa
От време на време вдигам стопаджий.Правя го само ако се налага да пътувам сам, защото ми е много скучно и с компания няма шанс да ми се доспи.Щом хората са тръгнали на стоп, значи са го закъсали за пари->значи няма лошо да им се помогне!
Коментар
-
Качвам само войничета с униформа - мен колко са ме возили на стоп докато бях в армията.Особено ако ги видя някъде извън града.Иначе разни други ръфляци - не.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
pugsy написа:само един път съм качвал една кука,а като мина покрай някой стопажия и почне да маха и аз му отвръщам с махане :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Логан
По принцип качвам.....но не винаги, опитвам се да ги преценя по визията след като ги доближа, но напоследък качвам......а войничета в униформа качвам задължително... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар