Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стопаджиите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стопаджиите

бях пуснал в Алфа- форума такава тема преди време, та да попитам и тук- какво мислят фиатджиите за този алтернативен начин на придвижване, качват ли махащи край пътя и т.н. Споделете!
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
    Volvo S60 Sport 2.4D

качвам ама само женки
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

хммм... гледайте филма "Hitcher" и ще се замислите дали да качвате стопаджии
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Никога.Просто от съображение на сигорност
        FIAT TIPO 1,6

Коментар

Качвам, много често! Щом хората са тръгнали на стоп, значи са го закъсали за пари->значи няма лошо да им се помогне!
          Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
          Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

никога не качвам
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Crusader написа:
              ...значи са го закъсали за пари...
              Не е задължително, има много който си патуват така щото им е кеф, аз познавам такива. НЕ качвам.

Коментар

само един път съм качвал една кука,а като мина покрай някой стопажия и почне да маха и аз му отвръщам с махане :D

Коментар

От време на време вдигам стопаджий.
                  Правя го само ако се налага да пътувам сам, защото ми е много скучно и с компания няма шанс да ми се доспи.
                  Това е едната причина.
                  Щом хората са тръгнали на стоп, значи са го закъсали за пари->значи няма лошо да им се помогне!
                  Това е втората причина.Третата причина: и аз преди пътувах на стоп (вече ни меи се налага щото имам кола, а скоро ще имам и нов мАтор) и знам колко е гадно да висиш покрай пътя като изпразнен х*й и никой да не те вдига.Четвъртата причина: Ако стопирва/т момиче/момичета (особено ако е/са по-малки), защото по пътищата има всякакви изверги и педофили (а аз не съм от тях).Петата причина: Ако стопирва/т туристи с огромните раници, защото и аз съм турист.Шестата: Ако познавам стопирващия и успея да го разпозная преди да го подмина.

Коментар

Качвам само войничета с униформа - мен колко са ме возили на стоп докато бях в армията.Особено ако ги видя някъде извън града.Иначе разни други ръфляци - не.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                      Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

pugsy написа:
                        само един път съм качвал една кука,а като мина покрай някой стопажия и почне да маха и аз му отвръщам с махане :D
                        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

По принцип качвам.....но не винаги, опитвам се да ги преценя по визията след като ги доближа, но напоследък качвам......а войничета в униформа качвам задължително... :D

Коментар

Качвам, но не винаги...зависи от настроението
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Много рядко качвам. Всъщност само ако са закъсали. Не обичам да поемам отговорност за живота на случайни хора. Всичко става на пътя.
                              no pain no pain

Коментар

Working...
                              X