бях пуснал в Алфа- форума такава тема преди време, та да попитам и тук- какво мислят фиатджиите за този алтернативен начин на придвижване, качват ли махащи край пътя и т.н. Споделете!
Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Правя го само ако се налага да пътувам сам, защото ми е много скучно и с компания няма шанс да ми се доспи.
Това е едната причина.
Щом хората са тръгнали на стоп, значи са го закъсали за пари->значи няма лошо да им се помогне!
Това е втората причина.Третата причина: и аз преди пътувах на стоп (вече ни меи се налага щото имам кола, а скоро ще имам и нов мАтор) и знам колко е гадно да висиш покрай пътя като изпразнен х*й и никой да не те вдига.Четвъртата причина: Ако стопирва/т момиче/момичета (особено ако е/са по-малки), защото по пътищата има всякакви изверги и педофили (а аз не съм от тях).Петата причина: Ако стопирва/т туристи с огромните раници, защото и аз съм турист.Шестата: Ако познавам стопирващия и успея да го разпозная преди да го подмина.
Качвам само войничета с униформа - мен колко са ме возили на стоп докато бях в армията.Особено ако ги видя някъде извън града.Иначе разни други ръфляци - не.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
По принцип качвам.....но не винаги, опитвам се да ги преценя по визията след като ги доближа, но напоследък качвам......а войничета в униформа качвам задължително... :D
Коментар