Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е вашия град?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не е скъпо,само заплатите са малки.Бачкам на две места зада постигна някакъв приличен стандарт.
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Аз съм съгласен да ми вземат данъците без хитруване (деклариране на по-ниска стойност на покупката и подобни) и в града да е чист, улиците без дупки и да има ред.

Коментар

ls1 написа:
        Аз съм съгласен да ми вземат данъците без хитруване (деклариране на по-ниска стойност на покупката и подобни) и в града да е чист, улиците без дупки и да има ред.
        Повечето колеги сигурно мислят така :D Аз също.

Коментар

Абре момци повечето сте ходили на море лятото. Какво ще кажете за цените там, струват ви се височки нали? Еми, сега си представете, че това са си РЕАЛНИТЕ цени, на които пазаруват хората там и сега през зимата. Говоря за малките градчета и села по морето, не за Бургас или Варна. Следващия път като ходя до Черноморец или Созопол ще снимам цените в кварталното магазинче и ще ви виснат мандибулите...
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
            Абре момци повечето сте ходили на море лятото. Какво ще кажете за цените там, струват ви се височки нали? Еми, сега си представете, че това са си РЕАЛНИТЕ цени, на които пазаруват хората там и сега през зимата. Говоря за малките градчета и села по морето, не за Бургас или Варна. Следващия път като ходя до Черноморец или Созопол ще снимам цените в кварталното магазинче и ще ви виснат мандибулите...
            Не е точно така колега. Иди в Слънчев бяг и снимай цените в магазин "Младост" например. Цените са неприлично ниски. :D

Коментар

gamma написа:
              Абре момък, лятото бях на Китен и Царево цените бяха по-ниски от колкото при нас , става въпрос за хранителните стоки. Е па размърдайте се малко в България
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

хахаха нали знаете вица за стара загора пъво вдигат цените в стара загора ако оцелеем до месец два вдигат из цяла бг
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Две лета ходя на Обзор, там има един по-голям супермаркет и цените със нищо не са по-високи от тези във ВТ. А във ВТ си е скъпичко, абе каквото и да си говорим в БГ е много скъпо където и да отидеш, а заплатите са ни неприлично малки.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ето един пример за цифроманията в БГ. Примерът е с любимите ни мобилни оператори.Като бях във Финландия си купих тамошна предплатена карта от един от 3-те (или 4-те оператора) там. Този оператор DNA мисля се занимаваше само с предплатени карти, но не съм 100% сигурен. Една минута разговор беше 16 цента, най-скъпата минута там въобще! Една минута с МТЕЛ ми беше около лев и осемдесет. След като Нокия пуснаха N95 мобилните оператори се скъсваха да го предлагат на абонатите си за 1, 2, 3 евро след продължаване на договора. Тук същата радистанция вървеше над 1000 лева... Да не говорим, че няколкостин безплатни минути на месец са стандарт...

Коментар

van_dal написа:
                      Две лета ходя на Обзор, там има един по-голям супермаркет и цените със нищо не са по-високи от тези във ВТ. А във ВТ си е скъпичко, абе каквото и да си говорим в БГ е много скъпо където и да отидеш, а заплатите са ни неприлично малки.
                      Мда ВТ също си е скъп град . Пазарувал съм в центъра на Варна неща , които са по-евтини от кварталния ми магазин А един приятел от Нова Загора се уплаши като видя цените ни на пазара , доматите имаха разлика над 2 лв с техните Най-интересно ми беше преди няколко години , когато търновската бира беше 43ст в кварталния магазин (намира се на 150-200 метра от завода производител ) , а в Горна Оряховица беше на 38ст в магазин около центъра :D
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Почти навсякаде положението е еднакво,ама нямаме избор Не се мре така лесно
                        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

gamma написа:
                          Малко извън темата, но ми се струва, че няма нищо по-тъжно от малки морски градчета и селца през зимата. Колкото до цените, по южното черноморие дори и в разгара на сезона цените специално в хранителните магазини мноко леко надвишават тези, с които сме свикнали в градовете, в които живеем.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

София е един от най-скъпите градове в света! Не заради цените...Но тук селяните, които се дотътриха ме карат ежедневно да плащам с най-ценното си - време от живота. Ежедневно харча време за да стоя в задръстванията - горе долу... по около 150 минути на ден. Харча време за да чакам на някаква опашка. Харча време за да си намеря място за паркиране (по около 60 мин. на ден).Изобщо тук вече всичко е свързано с времето! Чакаш, чакаш, чакаш, чакаш...Повдига ми се вече!А друго яче беше...

Коментар

PASSARELLA написа:
                              София е един от най-скъпите градове в света! Не заради цените...Но тук селяните, които се дотътриха ме карат ежедневно да плащам с най-ценното си - време от живота. Ежедневно харча време за да стоя в задръстванията - горе долу... по около 150 минути на ден. Харча време за да чакам на някаква опашка. Харча време за да си намеря място за паркиране (по около 60 мин. на ден).Изобщо тук вече всичко е свързано с времето! Чакаш, чакаш, чакаш, чакаш...Повдига ми се вече!А друго яче беше...
                              Колега, често ми се налага да пътувам до София. И аз плащам със същото, наистина ви съжалявам. А колкото до другото - не мисля, че съм селянин защото не живея в София. Мисля, че си малко грубичък.

Коментар

gamma написа:
                                mnpenchev написа:
                                Бургас е ужасно скъп град
                                Щото не си живял във Варна...
                                Аз сега живея там и определено е по евтино от Бургас! Мега скъпотията е тука
                                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Working...
                                X