Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за колоездачите

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Като човек дето кара колело цяло лято с идеята да зареже колата за лошо време ще кажа че ако режшите да карате колело, гледайте да е по тротоара...Миналото лято доста сериозно ме блъснаха на едно кръстовище....добре че ме удариха в предната вилка, та нямах счупвания а само много ужулвания...Като знам как се кара из София-може да е бабешката, но на тротоара няма бясна жена, която след тройно изпреварване на кръстовище да ме блъсне.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

    Коментар


      #17
      И аз цяло лято карах колело (когато е хубаво времето)Дори возих дъщеричката си на специално монтирана седалка. Обаче отпред - да я виждам какво прави.И двамата с каски и си избирахме маршрутите така, че да има възможно най-малко движение.Всеки ден по 15 км правих.Суптрин от вкъщи до яслата - близо е, и после на работа.Проблема ми беше не движението, а липсата на пешеходен път между Надежда и останалата част от града.Карах през подлеза на трамваите - много е гадно.Иначе работя в Лагера и маршрута може да се прекара така, че да не си на големите шосета.
      Tipo 1.6 [149C2046]

      Коментар


        #18
        Колелото е хубава работа ама да има къде да го караш без да те е страх че някой малоумник ще те отнесе. Ама и колоездачите си имат косури. Един малоумник веднъж караше посредата на пътя от Пете кьошета в посока аптека а там са три ленти и половина. Срещу движението и то доста се беше засилил. А като бях в Хърватска разбрах, че има закон, че колоеддачът винаги трябва да е с каска. Ако го гепат без каска или да е пиян на колелото глоба. Ако не може да си плати глобата 10 дни затвор.
        Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
        Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
        Совалката средно на LPG
        Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

        Коментар


          #19
          винаги давам път.особенно на тезиабе движение да има

          Коментар


            #20
            Tази тема само лоши спомени ми навявя. На Нова година(миналата 2005) ми откраднаха колелото. Струваше около 5000лв., имаше много тунинг по него. Ако бяха ми взели старата кола нямаше да съжалявам толкова. Тогава имахме три байка у нас. Сега не стигат за да тръгнем всички и е гадно и никой не кара. Иначе уважавам каращите колело. Но у нас няма никакви условия за това.
            Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

            Коментар

            Working...
            X