[quote:ac6a43b1a8="ogi28b"]8 ноември 2001 г. При тежка катастрофа в подлеза на НДК са ранени девет души. Пострадалите чакат на тролейбусната спирка, когато водач на автомобил Форд-Орион с висока скорост се блъска в тях. Няма жертви, осем души са тежко ранени. 17 януари 2002 г. Брат и сестра загиват на място при тежка катастрофа на бул.Цариградско шосе в София. Автомобил Опел Кадет прелита през мантинелата и удря челно Лада, управлявана от Атанас Вутов, в която е била и сестра му Гинка от софийското с.Говедарци.23 март 2003 г. Автомобил Лада се врязва в спирката на хотел Плиска в София. При инцидента загива една жена, а още седем човека са ранени. Водачът бяга от мястото на произшествието.30 ноември 2003 г. Тежка катастрофа на бул.Цариградско шосе в София. По неизснени причини автомобил Ауди помита паркирани коли на булеварда в района на Полиграфическия комбинат. При катастрофата загива младо момиче, което пътува в автомобила Ауди със софийска регистрация, а шофьорът му избягва от мястото на инцидента. Автомобилът се движи с висока скорост и след като изхвърча от пътя, помита осем паркирани автомобила в локалното платно. 17 март 2007 г. Известният телевизионен водещ Емил Трифонов - Кембъла загива при катастрофа на Цариградско шосе в София близо до хотел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате по Цариградско ?
Collapse
X
-
todorshalev написа:аз пък си карам с 50 ич ми нее че некои толко бърза да е тръгнал половин един час по рано да светкат да мигат да свиркат не ми пука аз си карам с 50 живота ми е все още мил
Коментар
-
westdogg написа:Правете разлика между бързаци и некадърници. Катастрофите стават заради вторите, а най-лошото да се комбинират двете качества.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kuku написа:Това за бързането и бавенето е мааааааалко спорна темаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
а ако не си бързал и се случи и пак закъснеш Всеки си има глава на раменете и на мен не ми е смешно като ме задмине на магистрала ,някой с полуразпаднала се 18 годишна вектра с 200 ,ама оня си си лети с изгниляка ,и аз изпълвах километража на дядо на 12-така ,който го е пробвал знае какво е усещането .Истината е ,че на улиците е пълно с некадърни шофьори с калпави коли ,изкупихме моргите на Италия и Германияфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Humppa
Колега, и 38-годишен трошляк да караш, като си използваш кратуната по предназначение - няма проблем!
Коментар
-
Humppa написа:Колега, и 38-годишен трошляк да караш, като си използваш кратуната по предназначение - няма проблем!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
"лесно дай се, айде мацко, двеста и двайсе, по цариграЦко"то поетът си го е казал. иначе 70-80км/ч в средна лента винаги, в дясна само като излизам от цариградското - 50-60 км/ч, никакви проблеми, да чукаме на дърво. на силачите, прав им път по левата лента с колкото си щат.Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
То стоя трафик неможе много много бързо... аз иначе всеки ден минавам от вкъщи за работа и обратно но 60-70... обикновенно в средна лента понякога и лява 90-100 ако има възможност .... в много екстремни ситуации и в дясна бус лента но колкото да изпреваря някои....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
това за бързото и бавното е много спорна тема, вижте този клип и пак помислете:http://www.youtube.com/watch?v=Dnf6ib823vM
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар