Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате по Цариградско ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: +

heraldita написа:
    Бе как успявате да постигнете такава скорост на Цариградско Аз обикновено повече от 2-ра - 3-та не мога да вкарам и развивам едвам едвам някакви костенурски 20-30км/ч (това не щото не искам да карам по-бързо, ами щото не мога просто - всяка сутрин и вечер уцелвам явно най-пиковия час по този маршрут.... то затова и колата ми харчи вече 14-15/100 газ егати ламята е станала ) ... а, да, то затова понякога не издържам и прелитам по бус лентата, ама кога ли ще ме суровакат и мен не знам.....
    след плиска посока центъра не прави така, че мене ме клатиха вече
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Томи, а аз съм хвърлял парфюм по един дипломат с червен номер, щото полицая нищо не може да му каже.... ама Яз можЕМ

Коментар

Kuku написа:
        Томи, а аз съм хвърлял парфюм по един дипломат с червен номер, щото полицая нищо не може да му каже.... ама Яз можЕМ
        много скъпо така вее ,ама като пътувам за морето или провинцията ,кашонче с малки мин.води до мене особено гастарбайтерите на магистралата ,им чупя чистачките
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Карам с останалите - те с 60 и аз с 60, те с 80 и аз с 80, те със 120 и аз с толкова. Независимо от лентата. Никого не задържам, на никого не преча. За никой заднодвижещ се и не се отмествам за да мине с 5 метра пред мен и да почне да мига на следващия. Ако се опита да ме изпревари от дясно - долепям се до предния. Минавам всеки ден сутрин между 0700 и 0715 и следобед между 1610 и 1625 и така вече 7-8 години.
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аз лично там го карам на мидихлорини...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: Как карате по Цариградско ?

kiler_4o написа:
              Таа, сега гледах една тема в БМВ форума и прочетох подписа на един от членовете му:"Писна ми от тия убийци дето карат с 90 по Цариградско!!! ...имат ли представа как се намалява от 190..."
              Те са болни и имат нужда от лечение.

Коментар

BEX---GT написа:
                аз пък си карам с 80 в най-лява лента и дразня МЛи, ГЛи, СЛи, ЦЛи е всякви ели сега сериозно, карам си с 80-90 в най-лявата, когато има възможност, ако някой лети зад мен ще се свия, ако имам възможност... в бус лентата не карам от две години поради камерите, иначе престрояването не е проблем, както навсякъде, така и там мигач, момент и завиваш
                Супер. Малко сме остаанли такива хора, но ни има.

Коментар

kiler_4o написа:
                  ...Иначе и в града е весело, но до сега за всичките 2-3 пъти като идвам не съм попадал в задръстване :D
                  Ти си объркал града май! Иначе да, веселба е :D
                  Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Lane Staley написа:
                    heraldita написа:
                    Бе как успявате да постигнете такава скорост на Цариградско Аз обикновено повече от 2-ра - 3-та не мога да вкарам и развивам едвам едвам някакви костенурски 20-30км/ч
                    Аааар виждал съм те и с повече
                    да, ама по бус лентата, дето глобяват аз затова скоро чакам честитка (дано не ме чуе дяволът )
                    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

tomazo написа:
                      heraldita написа:
                      Бе как успявате да постигнете такава скорост на Цариградско Аз обикновено повече от 2-ра - 3-та не мога да вкарам и развивам едвам едвам някакви костенурски 20-30км/ч (това не щото не искам да карам по-бързо, ами щото не мога просто - всяка сутрин и вечер уцелвам явно най-пиковия час по този маршрут.... то затова и колата ми харчи вече 14-15/100 газ егати ламята е станала ) ... а, да, то затова понякога не издържам и прелитам по бус лентата, ама кога ли ще ме суровакат и мен не знам.....
                      това пунто 1,2 го докарваш до 14-15 гас аааааааа стигааа веееееее
                      ми така, като 20 км ги пътувам по час и половина (рядко по-бързо стигам ) и така всяка сутрин и всяка вечер .......

Коментар

pakumba написа:
                        heraldita написа:
                        след плиска посока центъра не прави така, че мене ме клатиха вече
                        знаеш ли, че май минах покрай теб точно по това време - миналата седмица, ако не ме лъже паметта, а може и по-миналата да е било... точно си помислих "дано не са сгащили pakumba" ... ма явно ти си бил

Коментар

8 ноември 2001 г. При тежка катастрофа в подлеза на НДК са ранени девет души. Пострадалите чакат на тролейбусната спирка, когато водач на автомобил Форд-Орион с висока скорост се блъска в тях. Няма жертви, осем души са тежко ранени. 17 януари 2002 г. Брат и сестра загиват на място при тежка катастрофа на бул.Цариградско шосе в София. Автомобил Опел Кадет прелита през мантинелата и удря челно Лада, управлявана от Атанас Вутов, в която е била и сестра му Гинка от софийското с.Говедарци.23 март 2003 г. Автомобил Лада се врязва в спирката на хотел Плиска в София. При инцидента загива една жена, а още седем човека са ранени. Водачът бяга от мястото на произшествието.30 ноември 2003 г. Тежка катастрофа на бул.Цариградско шосе в София. По неизснени причини автомобил Ауди помита паркирани коли на булеварда в района на Полиграфическия комбинат. При катастрофата загива младо момиче, което пътува в автомобила Ауди със софийска регистрация, а шофьорът му избягва от мястото на инцидента. Автомобилът се движи с висока скорост и след като изхвърча от пътя, помита осем паркирани автомобила в локалното платно. 17 март 2007 г. Известният телевизионен водещ Емил Трифонов - Кембъла загива при катастрофа на Цариградско шосе в София близо до хотел

Коментар

Аз си карам с 90-100 най-много 120.Това си е нормална скорост за там.Ако карам със 70-80 и почват да ме подминават като пътен знак.
                            '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                            '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

За Цариградско - средната с около 80, лявата с 100-110, то така си се движи колоната, на правата преди Горубляне и до 130.А за София като цяло, мен движението мн ме забавлява. От две години карам вс ден през центъра по два пъти. Вече свикнах и не ми прави впечатление разминаването на боя разтояние с колата отсреща без да намаляваме, паркирането на невъзможно място, престрояването, пускането на кола, която иска да се включи, смушването по малките улички за дасе разминеш с някой, поздравяването с аварийни и т.н. мн ме радва че вс се случва мн бързо, почти вс маневри са на скорост, има динамика.като пример, а и колегата е от Бургас, който пусна темата, лятото като ходих на гости на едно приятелче в Бургас, и баща му ми разказваше как да отида до Созопол и ме предупреждаваше мн да внимавам на кръгвото в началото на града и на още едно кръстовище че имало мн движение (няма лошо) и т.н. и аз добре. На другия ден тръгваме, стигаме до кръговото, спирам, минават две коли, и тва е и аз се включвам След два дена на 4ти километър - приказка, в кръговото почти непрекъсната колона движеща се с 50-60, тролеи, всеки дал мигач на някаде и да се включиш трябва с мръсна газ, и на косъм от другите, които и разбирасе не намляват. а и разбира се ако не се включиш при първа възможност - земи тоя клаксон отзад :D Та чичо Жоро (въпросния) ако го пуснеш там в пиков час ще мига като светофар :D та радва ме динамиката :D
                              Brava 103HP
                              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

тцтцтц обикновенно съм оптимист но днес съм напълно съгласен с колегата ogi28bхора в софия няма аутобани както пише в добия стар Закон за движение по пътищата
                                Чл. 21. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) При избиране скоростта на движение на водача на пътно превозно средство е забранено да превишава следните стойности на скоростта в км/ч: ************************************************** ******************* * Пътно * Населено * Извън * Автома- * * превозно * място * населено * гистрала * * средство от: * * място * * ************************************************** ******************* * Категория А 50 80 100 * * Категория В 50 90 130 * * Категории С, D 50 80 100 * * Категории В+Е, 50 70 100 * * С+Е, D+Е * * Категории Т 50 50 - * * Категория М 45 45 - * * Самоходни машини 40 40 - * ************************************************** ******************
                                аз пък си карам с 50 ич ми нее че некои толко бърза да е тръгнал половин един час по рано да светкат да мигат да свиркат не ми пука аз си карам с 50 живота ми е все още мил
                                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                                X