Какво стана забелязахте ли, снегорините чистиха само докато валеше изчистиха главните улици и спряха? Защо се получава така никой не може да обесни? Преди малко проведох 15-т минутен разговор с общински отговорник за почистването на града и основната му цел беше да ме убеди, че почистването на града няма да бъде направено. Улицата към моята къща са отвратителни около 40 см. сняг, който общинарите нямат никакво намерение да разчистят, вместо да кажат ще се опитаме по някакъв на чин да направим нещо те направо ми казаха, че не може да се почисти и това е. На въпроса за какъв чеп плащам 150 лв. данък, онзи педерас ми вика не е възможно, махни една нула и ще получиш какво плащаш ти не си знаеш данъка. МАМИЦАТА ИМ ЕЙЙЙЙ!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо не почистват улиците ?
Collapse
X
-
Предположение: С хубавото време решиха, че зимата е свършила, разпределиха каквото е останало от парите, и сега нямат пари за нафта. Разчитат и на факта, че никой няма да ги съди за непочистение улици, както между другото и ще стане. на мен ми изглежда така Подай писмена жалба и сложи някоя снимка, можеш да ги пратиш и до някоя ТВВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Топи се той. Днес ми поднесе колата в една уличка и щях да ударя един бакшиш. При това лазех.... ! (само огледалата си закачихме, да живее пружината. Даже и драскотинки нямахме!).Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Няма смисъл да се чисти при положение, че снега ще се стопи....И в Студентски има напредък- снега се разтопи и почти спокойно можеш да си паркираш колата стига да не нацелиш лед или много дълбок сняг. Малко офтопик (съжалявам за което) , но бях страшно изненадан от състоянието на автомагистрала ’’Тракия’’ в петък 20.02.2009- София почти до Ихтиман скорост над 60 беше привилегия и в двете посоки..... Изключително зле, а е автомагистрала.......FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Стига глупости бе хора!!!! При вас в СФ може да се е стопило, но до вкъщи се стига през 40-50 см. сняг. Ще пусна снимки довечера, хайде сега да го чакаме да се стопи, защото е напекло слънце, да ама не. И знаете ли какво ми казват от общината наемете си снегорин и си му платете да ви изчисти. Още съм бесен--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
е как ще почистят улиците ,като полвината кореняк софиянци на Софияяя са спрели където им е кеф .нали като мине снегорина същите тия кореняци не могат да излезнат :D А и за да се чисти ,трябва снегът да се събира и извозва ,това съм го виждал от наще съседни държави само в Гърцияфиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:е как ще почистят улиците ,като полвината кореняк софиянци на Софияяя са спрели където им е кеф .нали като мине снегорина същите тия кореняци не могат да излезнат :D А и за да се чисти ,трябва снегът да се събира и извозва ,това съм го виждал от наще съседни държави само в Гърцияlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар