А ние където се събираме точно там на гребнатаааа има доволно боклук за чистене навътре в гората или до преди снега имаше даже и строителни отпадаци някой с теглич да обажда :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетно почистване
Collapse
X
-
Не съм искал да ви обидя с това като ви поканих във Варна да почистите( или по скоро да помогнете в това мероприятие) . Първо го казах на майтап и второ какво толкова за тези които имат повече свободно време и им се прави една разходка до моя "най чист" град в България. После ще хапнем ще пийнем и така. П.П. С повечето колеги от форума не съм имал възможност да се запозная и не знам какво работят въпреки ,че съм прегледал отгоре темата за това кой какво работи И аз предполагам , че никой от вас не работи в служба чистота но все пак знае ли човек със сигурност . Майтап майтап но каузата за която говорим сега наистина е добра.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Идеята е страхотна,но трябват съмишленици,а гледам от София никой не се обажда...Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:Irka_fihi написа:Идеята е страхотна,но трябват съмишленици,а гледам от София никой не се обажда..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Не съм искал да ви обидя с това като ви поканих във Варна да почистите( или по скоро да помогнете в това мероприятие) . Първо го казах на майтап и второ какво толкова за тези които имат повече свободно време и им се прави една разходка до моя "най чист" град в България. После ще хапнем ще пийнем и така. П.П. С повечето колеги от форума не съм имал възможност да се запозная и не знам какво работят въпреки ,че съм прегледал отгоре темата за това кой какво работи И аз предполагам , че никой от вас не работи в служба чистота но все пак знае ли човек със сигурност . Майтап майтап но каузата за която говорим сега наистина е добра."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:dilyanski1977 написа:Не съм искал да ви обидя с това като ви поканих във Варна да почистите( или по скоро да помогнете в това мероприятие) . Първо го казах на майтап и второ какво толкова за тези които имат повече свободно време и им се прави една разходка до моя "най чист" град в България. После ще хапнем ще пийнем и така. П.П. С повечето колеги от форума не съм имал възможност да се запозная и не знам какво работят въпреки ,че съм прегледал отгоре темата за това кой какво работи И аз предполагам , че никой от вас не работи в служба чистота но все пак знае ли човек със сигурност . Майтап майтап но каузата за която говорим сега наистина е добра.
Коментар
-
ls1 написа:Аз предлагам една друга акция, много по-лесна, а и може да се прилага всеки ден постоянно цяла година: да не цапаме."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Pecho написа:Irka_fihi написа:Идеята е страхотна,но трябват съмишленици,а гледам от София никой не се обажда...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Идеята е добра, но до сега нищо съществено не казахме ето аз поемам иницативата за нашият град да решим кое, къде, кога, (естествено, че ще е след месец), ще се съберем, ще купим чували, ръкавици и ще чистим ама когато писах темата мислех, че интерес ще има голям, а то стана едно................MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Нищо де, с малко ръчкане ще стане. Ето,имаше предложение за София да почистим около мястото,където си правим неделните срещи.Супер.Остава и от другите големи градове някой да предложи местата,да се излъчи организатор и някоя неделя да се почваме..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:ls1 написа:Аз предлагам една друга акция, много по-лесна, а и може да се прилага всеки ден постоянно цяла година: да не цапаме.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар