Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

документи за двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

документи за двигател

взех си двигател от колега от форумаинтересуваме какви документи са необходими в кат при регистриранетоколата от която е двг. е спряна от движение и талона е в кат

никой ли няма представа от тези неща,поне някой да каже от кой може да получа тази информация

Коментар

Документа за покупко-продажба от нотариуса и талона на колата ти трябват. Нищо друго. Поне така беше преди 2 години.

Коментар

еми талона естествено ,иначе от къде си го взел този мотор и се почва една.
        FIAT TIPO 1,6

Коментар

талона хубаво,ама по нагоре написах,че колата е спряна от движение,т.е. талона е в кат

Коментар

Ами отиди в КАТ при учтивите лелички и им обясни ситуацията. Би следвало по служебен път да ти издадат бележка за двигателя, щом талона е там.

Коментар

ахаза това не се бях сетил утре отивам да проверя :D

Коментар

Ами аз искам да си купя бракуван двигател........от кола която въобще не е в българия?какъв талон да му търся?дали не става само с договор за покупко продажба?мотора е от автоморга.Никой ли не го е правил.

Коментар

1115 написа:
                  Ами аз искам да си купя бракуван двигател........от кола която въобще не е в българия?какъв талон да му търся?дали не става само с договор за покупко продажба?мотора е от автоморга.Никой ли не го е правил.
                  От моргите издават документи за съответния двигател. Само с договор няма да стане. Трябва да се провери номера на двигателя да не от краден автомобил. Само че работата с митото май е лоша, мисля се заплаща процент от митническата стойност на колата(50%). Чувал съм, че внасят двигателите на части(със свалена глава?)и не се заплаща мито, ама това са някакви неща, за които не съм проверявал...

Коментар

Working...
                  X