Имам Браво 1.6 16V SX 96та. По принцип гледам, че има 2 еърбега - и за шофьора и за пътника. Въпроса ми е що не ми светва никва контролна лампа за еърбег като дам на контакт? Между другото тчно се радвах какъв ми е готин волана и сега гледах едни снимки на Фиат Купе та разбрах, че са га сменяли! Имали някаква звачение това?И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еърбег, Браво
Collapse
X
-
Ей ти го оригиналния волан-Ако са го сменяли, възможно е колата да е блъскана и да е отворен стария ти еърбег. За да не светва лампата може да има няколко причини, примерно нещо да не е наред(с управлението, механично)и продавача го е "оправил".За оборудването погледни тук-Гледам, че за твоята модификация има само един еърбег серийно, възможно е купувача да е поръчал 2-ри еърбег за спътника. АБС-а не е сериен за твоята(само за HLX и HGT е).
-
chris написа:И аз така си помислих, че щом е сменян волана значи се е отворил еърбега при удар. Ама как тогава се е отворил само шофьорския? И как да разбера в тоя волан от Купе-то има ли некой?? Впрочем по-добре да не разбирам...
Коментар
-
Да бе, същия. Много ме радва. Ей сега се сетих и нещо друго да питам. Много често ми се включва перката за охлаждане, дори и в тоя студ. Точно като стигне стрелката до половината. Там ли трябва да се вкл. или съм за термостат?Забравих! А тая диагностика във Ванто Трейд на PC ли?Bravo 1.6 16v
Коментар
-
toko написа:опа, тоз волан от купе бил много красив бре... май ще се мисли за смяна на моя! искам да помоля колегата chris ако има възможност да направи една снимка как седи в бравото!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:toko написа:опа, тоз волан от купе бил много красив бре... май ще се мисли за смяна на моя! искам да помоля колегата chris ако има възможност да направи една снимка как седи в бравото!
Коментар
-
chris написа:Дайте някъв mail да я пратя тази снимка, че е повече от 1MB и тука не става да се качи, а не знам как да я направя по-малка"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Re: Еърбег, Браво
sev написа:chris написа:И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Дайте някъв mail да я пратя тази снимка, че е повече от 1MB и тука не става да се качи, а не знам как да я направя по-малка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар