Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еърбег, Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еърбег, Браво

Имам Браво 1.6 16V SX 96та. По принцип гледам, че има 2 еърбега - и за шофьора и за пътника. Въпроса ми е що не ми светва никва контролна лампа за еърбег като дам на контакт? Между другото тчно се радвах какъв ми е готин волана и сега гледах едни снимки на Фиат Купе та разбрах, че са га сменяли! Имали някаква звачение това?И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема...
    Bravo 1.6 16v

Ей ти го оригиналния волан-Ако са го сменяли, възможно е колата да е блъскана и да е отворен стария ти еърбег. За да не светва лампата може да има няколко причини, примерно нещо да не е наред(с управлението, механично)и продавача го е "оправил".За оборудването погледни тук-Гледам, че за твоята модификация има само един еърбег серийно, възможно е купувача да е поръчал 2-ри еърбег за спътника. АБС-а не е сериен за твоята(само за HLX и HGT е).

Коментар

И аз така си помислих, че щом е сменян волана значи се е отворил еърбега при удар. Ама как тогава се е отворил само шофьорския? И как да разбера в тоя волан от Купе-то има ли некой?? Впрочем по-добре да не разбирам...
      Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
        И аз така си помислих, че щом е сменян волана значи се е отворил еърбега при удар. Ама как тогава се е отворил само шофьорския? И как да разбера в тоя волан от Купе-то има ли некой?? Впрочем по-добре да не разбирам...
        Споко ве човек, гледай до необходимост от еърбег да не стигаш! Ей ти от Купе(и на Баркета е същия)Ами обще взето ако е отварян си личи. Чувал съм обаче, че и успяват пак да ги затворят, без да си личи (много). Защо не отидеш на диагностика, ще се успокоиш(или поне ще разбереш положението)
        Прикачени файлове

Коментар

Да бе, същия. Много ме радва. Ей сега се сетих и нещо друго да питам. Много често ми се включва перката за охлаждане, дори и в тоя студ. Точно като стигне стрелката до половината. Там ли трябва да се вкл. или съм за термостат?Забравих! А тая диагностика във Ванто Трейд на PC ли?
          Bravo 1.6 16v

Коментар

опа, тоз волан от купе бил много красив бре... май ще се мисли за смяна на моя! искам да помоля колегата chris ако има възможност да направи една снимка как седи в бравото!
            "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Само да поясня, има бутон "промени", можеш да го ползваш като забравиш нещо. За другия ти въпрос, пиши въпроса в "Консултации", ще ти отговорят веднага Във "Вантотрейд" ще ти направят диагностика, да. Като им кажеш, те знаят какво да гледат.

Коментар

toko написа:
                опа, тоз волан от купе бил много красив бре... май ще се мисли за смяна на моя! искам да помоля колегата chris ако има възможност да направи една снимка как седи в бравото!
                ОК. Ама първо да говоря с един приятел, че нямам цифров фотоапарат. А и понеже съм леко тъп ще трябва да се боря като прасе с тиква докато я кача тая снимка тук!
                Bravo 1.6 16v

Коментар

Ще помагаме, спокойно!
                  Alles in Ordnung

Коментар

chris написа:
                    toko написа:
                    ОК. Ама първо да говоря с един приятел, че нямам цифров фотоапарат. А и понеже съм леко тъп ще трябва да се боря като прасе с тиква докато я кача тая снимка тук!
                    Ти я снимай и ми я прати ако се затрудняваш, аз ще я кача.

Коментар

Дайте някъв mail да я пратя тази снимка, че е повече от 1MB и тука не става да се качи, а не знам как да я направя по-малка
                      Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                        Дайте някъв mail да я пратя тази снимка, че е повече от 1MB и тука не става да се качи, а не знам как да я направя по-малка
                        t_kostadinof@abv.bg ...предварително благодаря!
                        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Re: Еърбег, Браво

chris написа:
                          И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема...
                          защото първия собственик си е поръчал като екстра втория AIRBAG , а не е доплатил за ABS
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: Еърбег, Браво

sev написа:
                            chris написа:
                            И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема...
                            защото първия собственик си е поръчал като екстра втория AIRBAG , а не е доплатил за ABS
                            Съгласен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Изпрати ми я на alleks@mail.bg, ще я кача тук.

Коментар

Working...
                              X