Е, нищо не пречи и да са те врътнали, както си требе От другата седмица ще мога да ти предложа "Пасат" на по-малко от две години и на 17’000км. за около 30’000лв., като колата буквално е като чисто нова - искаш ли я?Караме я в който искаш сервиз, правиме я каквото искаш, гледа я който кажеш - никакви проблеми.... даже може да я покараш ден-два, ако оставиш някакви пари Само после да не ревеш и от Фолксваген, щото пак повтарям, колата е като нова
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Ауди а3
Collapse
X
-
Лятото влизах в сервиз за смяна на радиатор на климатика, защото зимата минах през една тръба и го спуках, но не го бях ползвал и разбрах чак когато се затопли После за консумативи на 14’000км.ДА - 19’000км. сипвам тунджа е перим на мъгел Колата ми има детски болести, ама съм ги загърбил, що не ми създава ядове и ме кефи страшно много на вид.... особено със 17-ките
Коментар
-
style34 написа:///// написа:Именно! Не ги заглеждам щот’ са ми грозни и противни като магистрални труженички! И изобщо автомобили, чиято емблема изглежда като прашка (ако ще и да е "Ю-класа") или като "00 00" или да им казват фолксВАГИНА или хлОпел изобщо не ги признавам като такива! Както се казва - добре, че ги има, че и аз заплата да получавам, щот’ ако разчитах на италианките досега да съм умрял гладен! Предполагам ме разбираш! Не го приемай насериозно - и без това темата се превърна в "италия - германия"! Само, че този път си сред тифозите! А за "бижу-то" по-добре се похвали при гоуфаджиите! То и без това си купил на момичето гоуф!
Коментар
-
mitakkk написа:Ти да не би да твърдиш, че откакто си си взел колата си "just refuel and drive" .??
Коментар
-
Kuku написа:Е, как да не ми харесват - харесват ми, естествено и отвътре, и отвън!Мисълта ми беше, че за 100’000лв. никога не бих си купил примерно "МЛ", "Кю7" или "Кайен", а "Г-класа" или "ЛандКрузер100", разбираш ли Никога не бих си купил най-новата "S320 CDI" за 100’000лв., а бих предпочел "Е500/W124", "S500/W140" и "SL600/W129", примерно, за тия пари!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Е добре де давам пример: "Блокира предно колело- причина запушен спирачен маркуч". Не се сещам как неправилната експлоатация на предния собственик ще доведе до запушване на маркуча? Да не би да е натискал спирачката някакси по различно от указанията за употреба.??А причината е ясна - в евтините коли се слагат евтини материали, с кратък живот.
Коментар
-
vsd написа:mitakkk написа:Ти да не би да твърдиш, че откакто си си взел колата си "just refuel and drive" .??The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
mitakkk написа:Е добре де давам пример: "Блокира предно колело- причина запушен спирачен маркуч". Не се сещам как неправилната експлоатация на предния собственик ще доведе до запушване на маркуча? Да не би да е натискал спирачката някакси по различно от указанията за употреба.??А причината е ясна - в евтините коли се слагат евтини материали, с кратък живот.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
mitakkk написа:Е добре де давам пример: "Блокира предно колело- причина запушен спирачен маркуч". Не се сещам как неправилната експлоатация на предния собственик ще доведе до запушване на маркуча? Да не би да е натискал спирачката някакси по различно от указанията за употреба.??А причината е ясна - в евтините коли се слагат евтини материали, с кратък живот.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Kuku написа:Ха, те да бяха проблемни само скъпите коли, щеше да е добре!Поло, Авенсис, 307.... коли от всички класове на иначе мнооооого реномирани марки се чупят като солети - същото се отнася и за италианките!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Kuku написа:Ха, те да бяха проблемни само скъпите коли, щеше да е добре!Поло, Авенсис, 307.... коли от всички класове на иначе мнооооого реномирани марки се чупят като солети - същото се отнася и за италианките!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
mitakkk написа:Е добре де давам пример: "Блокира предно колело- причина запушен спирачен маркуч". Не се сещам как неправилната експлоатация на предния собственик ще доведе до запушване на маркуча? Да не би да е натискал спирачката някакси по различно от указанията за употреба.??А причината е ясна - в евтините коли се слагат евтини материали, с кратък живот.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар