Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Ауди а3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Style, Х5 и S-класите на драго сърце ти ги преотстъпвам да си ги караш със здраве.... когато са в движение Добави в списъка и Кайен, МЛ, ГЛ, 7-ца, Ескалейд и прочие.... ако не друго, поне ше се отвозиш.... ....на таксита

Коментар

Style, и 1 000 000лв да имаш- купи си фиат :D
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Не, не - "Cayenne S" да си вземе и "S-класа", ама W220

Коментар

westdogg написа:
          Все пак нека не забравяме, че едни от най-скъпите коли са италиански И с 1 млн. до никъде не можеш да си купиш някой от тях. :D Това, разбира се, е една друга тема...
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Kuku написа:
            Аз пък съм забелязал, че на всичко що е ВАГ му се люпи пластмасата по дръжките на вратите или дръжките над главата, около скоростния лост и т.н. Наистина си личи, че е качествена пластмасата, ама защо се люпи
            Защото отгоре покритието е някакво меко такова като гума ... и ноктите или най-малките одрасквания му е***ат майчицата

Коментар

Kuku написа:
              Style, Х5 и S-класите на драго сърце ти ги преотстъпвам да си ги караш със здраве.... когато са в движение Добави в списъка и Кайен, МЛ, ГЛ, 7-ца, Ескалейд и прочие.... ако не друго, поне ше се отвозиш.... ....на таксита
              Стига бе човек, кажи ми според теб коя кола е хубава? Щом най-високите класове на едни от най-големите лидери не стават кое става??? А най-мечтаната от мен кола е Кайен Techart, бял. Пък нека се чупи ама то не може всичко да е здраво като Фиат
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

westdogg написа:
                А, няма бе човек, ще си карам Бравата, защото нали виждаш, че БМВ, Мерцедес, Порше, японските коли са боклуци, от друга страна колите след 2000-а година и те са боклуци, значи следва извода, че трябва да си карам Бравата, която е ’97 . А като имам 1000000 ще й сложа климатик и тогава ще им се смея на всички и ще гледам като Голфаджия
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

с Кики няма да излезете на глава, не разбрахте ли :D сигурно иска някое Мазерати или в краен случай 159 TI (или ако/като пуснат GTA)
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                    с Кики няма да излезете на глава, не разбрахте ли :D сигурно иска някое Мазерати или в краен случай 159 TI (или ако/като пуснат GTA)
                    Грантуризмото и Алфа 159 са ми от любимите коли, но не можем да кажем, че и конкуренцията спи, както обясняват колегите :P

Коментар

style34 написа:
                      Sev написа:
                      Грантуризмото и Алфа 159 са ми от любимите коли, но не можем да кажем, че и конкуренцията спи, както обясняват колегите :P
                      Ами, спи спи..
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        Ами, спи спи..
                        Ти не се обаждай, батковото... :D

Коментар

style34 написа:
                          westdogg написа:
                          А, няма бе човек, ще си карам Бравата, защото нали виждаш, че БМВ, Мерцедес, Порше, японските коли са боклуци, от друга страна колите след 2000-а година и те са боклуци, значи следва извода, че трябва да си карам Бравата, която е ’97 . А като имам 1000000 ще й сложа климатик и тогава ще им се смея на всички и ще гледам като Голфаджия
                          Никой не е казал да си караш бравата,просто със 1000000лева ще си нправиш колекция от красиви италианки а не немски кютюци,поне аз бих си направил такава колекция като първите две ще бъдат - жълто Стило Абарт и червена 147 ГТА , за другите няма да се впускам в подробности , но гарантирам че немски котер в гаража ми няма да влезе
                          forza la FIAT
                          http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                            Никой не е казал да си караш бравата,просто със 1000000лева ще си нправиш колекция от красиви италианки а не немски кютюци,поне аз бих си направил такава колекция като първите две ще бъдат - жълто Стило Абарт и червена 147 ГТА , за другите няма да се впускам в подробности , но гарантирам че немски котер в гаража ми няма да влезе
                            А ти защо така сектантско го раздаваш...пробай и нещо различно...току виж ти харесало
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                              Е ок, ама аз харесвам и немски коли. Ти като не ги харесваш не означава, че не стават за нищо. Много хора не харесват италиански коли, но това не означава, че са лоши.

Коментар

Стайл, допира ми до повечето луксозни автомобили по които въздиша половината население на България показва, че НЕ си струва покупката на такъв автомобил!745iL - чисто ново от ДаруКар чупи скорости ТРИ пъти и накрая ги смениха с нови по гаранция, а иначе струват на 10’000лв.Х5 чисто нова - амортисьори, скорости - над 4’000лв.S400CDI - ремонт на електронен блок на помпата за въздушното окачване - 200лв. (нов е над 1’000лв.), електронен модул за КОМАНД-Системата - 1’900лв., постоянни грешки по бордовия компютър.Кайен С - работи и се тресе като Трабант - близо 30’000лв. генерален ремонт на двигателя Разходи се до Порше и виж колко коли без двигатели има на паркинга А8 2000г. - не му свети половината дисплей, скърат му седалките, смазано от каране, ама смазано - предишния собственик е бил неописуем мърляч Просто е бзсмислено да продължавам....Здрави автомобили за мен са "ЛандКрузер100", "Г-класа", "Паджеро", "Патрол", предишния "Лансер" и "Галант", "S-класа - W126/140", "7-ца" 2000г..... много са, НО за съжаление все повече намаляват

Коментар

Working...
                                X