сектант с тия антики :D Събираш ли се още в 126
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Ауди а3
Collapse
X
-
Колеги...ще поживеем...ще покараме пък ще видим....целта на темата ми определено не е била да споря с някой кое е по-добро....по-скъпо...по-чупещо се и т.н...............Както казах и мен ме кефят повече италянските коли - не мисля, че за тая цена може да намеря нещо по-добро(друг е въпроса след това колко съм дал ...ама важното е, че с кеф съм ги дал )....всяко кола си има и слаби и силни страни - едни са скъпи... други се чупят...трети тракат....4-ти са скъпи, такат и се чупят....ама истината е една - кай каквото уцели и след това кой как си го гледаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Atanas71 написа:Мен пък ме шокира едно писание по-горе "от магаре на кон" мноооого селски прозвуча. Големи разбирачи в този форум ейййThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Atanas71 написа:Мен пък ме шокира едно писание по-горе "от магаре на кон" мноооого селски прозвуча. Големи разбирачи в този форум ейййFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Kuku написа:Новите им модели, след 2000г. са си тоалетнички, баце Същото важи и за много други марки, включително италианските!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Току що научих нещо интересно , VW бият ключа , много странно 60000 човека са съкратени.forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
sugarboy написа:Колега, защо не допуснеш, че някой си купува кола, защото я е харесал на външен вид, а не се е ръководил от цената. В случая с колегата, който си е взел А3, си мисля, е точно харесване, а не сметки. Аз например, преди три години се оглеждах за А4 и бях отделил 10-12К, но като видях Мареата, си казах, че това ще е моята кола. По принцип А3 на мен са ми страшно грозни, както съм се изказал в една друга тема, но не я купувам аз, а колегата, така че всеки си има собствено мнение кое е красиво и кое - грозно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
И аз си признавам - Флюбен съм в Грандьо, обаче нямам парите в брой и трябва да ползвам лизинг, а като ползвам лизинг не е здравословно да нямам гаранция и за това отидох в магазина!Ако имах 25’000лв. в брой за кола, определено нямаше да бъде ФИАТ - просто щях да извлека максимума от парите
Коментар
-
Честито колега,Чудесен избор, перфектна дамска кола, Забрави всички "умни" съвети и писания от хора, за които съм 100% сигурен, че не са сядали в Ауди. Изобщо не си се минал. Сигурен съм, че всички впечатления ще са само положителни. Единственият минус според мен е малкият двигател, ако това беше с 1.8Т, съм убеден, че щеше да я вземеш за себе си. Няма такъв кеф!!!За мита за цените на частите пълни глупости, съвсем нормални цени, като за кола след 2000г. И един съвет от мен за покупка на каквато и да е част първо звъни в Порше Бг и после си проверявай на други места, в много от случаите ще останеш изненадан.За сервизи и проблеми: регистрация в http://audibg.com в секция Ремонти........ и после тема Препоръчани сервизи.Късмет и дано нямаш ядове,Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
style34 написа:sugarboy написа:Колега, защо не допуснеш, че някой си купува кола, защото я е харесал на външен вид, а не се е ръководил от цената. В случая с колегата, който си е взел А3, си мисля, е точно харесване, а не сметки. Аз например, преди три години се оглеждах за А4 и бях отделил 10-12К, но като видях Мареата, си казах, че това ще е моята кола. По принцип А3 на мен са ми страшно грозни, както съм се изказал в една друга тема, но не я купувам аз, а колегата, така че всеки си има собствено мнение кое е красиво и кое - грозно.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Много се палиш бе колега , тук голяма веселба е настанала. Гледам отговаряш на всеки който е писал по темата и яко преследваш каузата за немската кола Аз пък за италианската :D но небих написал толкова празни приказки Айде със здраве и по полека я карай шъ ни смачкаш бе човек Нищо личноThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар