http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...etailsСлед много търсене и лутане и след дилема между а3 и алфа 147 най-накрая капарирахме за приятелката ми ето това бижу :D ...изненадах се просто колко качествена изработка имат тези аудиата...като седнех да го карам просто всичко му беше на място и нямаше една пластмаса да хлопне или потрака....айде някой ако се е сблъсквал с някое ауди да каже някой сервиз, където може да се закачи за диагностика и да се прегледа ходовата част и двигателя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Ауди а3
Collapse
X
-
Доколкото разбирам си капарирал колата , а пък не си я занесъл да й прегледът ходовата част и мотора? Дано се окаже всичко неред по колата на прегледа,защото капарото трудно ще ти го върнат ако се откажеш да купуваш автомобила. Аз лично бих избрал АЛФА 147, обаче май трудно се намират читави.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
-
Re: Покупка на Ауди а3
Geraka написа:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1123425282107258 7&f1=detailsСлед много търсене и лутане и след дилема между а3 и алфа 147 най-накрая капарирахме за приятелката ми ето това бижу :D ...изненадах се просто колко качествена изработка имат тези аудиата...като седнех да го карам просто всичко му беше на място и нямаше една пластмаса да хлопне или потрака....айде някой ако се е сблъсквал с някое ауди да каже някой сервиз, където може да се закачи за диагностика и да се прегледа ходовата част и двигателяФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ами капаро съм дал, но пича който го продава е много точен и подписахме предварителен договор за капарото и се разбрахме наистина ако се откажа да върне капарото....но силно ме съмнява да се откажа...просто нямаше никаква забележка нито по работата на двигателя нито по окачването, поне на пръв поглед....Иначе и аз бях за Алфата - страшно много ме кефят, но по-разумното решение определено беше АудитоEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Atanas71 написа:Баце това ли е цената :D за една качествена изработка на 8г. 9000лв. това си е мазохизам. Но ти си преценявай , прави му пазарлък то бижу бижу ама и това са си пари.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Atanas71 написа:Баце това ли е цената :D за една качествена изработка на 8г. 9000лв. това си е мазохизам. Но ти си преценявай , прави му пазарлък то бижу бижу ама и това са си пари.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
И аз съм фен на италянските коли и италианските коли на пазара - според мен предлагат най-много за парите си и нямат равни, но доста коли поразгледахме предимно алфи и а3-ки и беше просто въпрос на кой точно екземпляр от двете марки щеше да ни хареса ....да не говорим, че предимно дизел търсехме, но да намериш запазен дизел си е истинско предизвикателство.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Всички печки бяха съсипани от каране и една не ми хареса как работи...да не говорим, че на тая цена нямаше да е с фейслифта ...другият компромис беше с вратите - не мога да си обясня как 2 врати в повече вдигат цената с 2000лвEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
BEX---GT написа:аз пък даже си мисля, че цената е перфектна, със здраве да си я кара, а подозирам, че на теб ще ти хареса повече и бая ще я караш и ти :DEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар