1115 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Ауди а3
Collapse
X
-
mitakkk написа:Неможе да се твърди че щом харесваш немски те коли си от простичките. А виж ни нас умните с фиатите..mitakkk написа:А такива дето зареждат за по 3 лева ги има и с фиати, сложили големите и гърмящи ауспуси, разни спойлери. Нима не сте виждали таква.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:mitakkk написа:Неможе да се твърди че щом харесваш немски те коли си от простичките. А виж ни нас умните с фиатите..mitakkk написа:А такива дето зареждат за по 3 лева ги има и с фиати, сложили големите и гърмящи ауспуси, разни спойлери. Нима не сте виждали таква.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
1115 написа:Българина е прост по душа човечец (дали защото е бил под разно робства или си е такъв по характер ...нямам идея)..........................И аз бих карал ново БМВ примерно, но не ми е по джоба и си карам евтини немски и италиански коли.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:1115 написа:Българина е прост по душа човечец (дали защото е бил под разно робства или си е такъв по характер ...нямам идея)..........................И аз бих карал ново БМВ примерно, но не ми е по джоба и си карам евтини немски и италиански коли.forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:style34 написа:1115 написа:Българина е прост по душа човечец (дали защото е бил под разно робства или си е такъв по характер ...нямам идея)..........................И аз бих карал ново БМВ примерно, но не ми е по джоба и си карам евтини немски и италиански коли.
Коментар
-
Kuku написа:Пак повтарям - напълно съм съгласен с теб - "Ауди" е по-качествено и струва повече от "ФИАТ" още в магазина - НОРМАЛНО и ЛОГИЧНО е да струва повече и след магазинаFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
///// написа:Взе ми думите от устата, колега! Наистина, ако имах повече мангизи щях да мисля за ланчия или алфа! Нали вече имах немски дървен сандък! Във форума на алфите някой колега много готино беше казал и много ми хареса - немските коли само по времето на Хитлер не се чупеха, а после започнаха да вдигат и до 90!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
westdogg написа:Kuku написа:Пак повтарям - напълно съм съгласен с теб - "Ауди" е по-качествено и струва повече от "ФИАТ" още в магазина - НОРМАЛНО и ЛОГИЧНО е да струва повече и след магазинаforza la FIAT
Коментар
-
style34 написа:///// написа:Взе ми думите от устата, колега! Наистина, ако имах повече мангизи щях да мисля за ланчия или алфа! Нали вече имах немски дървен сандък! Във форума на алфите някой колега много готино беше казал и много ми хареса - немските коли само по времето на Хитлер не се чупеха, а после започнаха да вдигат и до 90!
Коментар
-
style34 написа:///// написа:Взе ми думите от устата, колега! Наистина, ако имах повече мангизи щях да мисля за ланчия или алфа! Нали вече имах немски дървен сандък! Във форума на алфите някой колега много готино беше казал и много ми хареса - немските коли само по времето на Хитлер не се чупеха, а после започнаха да вдигат и до 90!forza la FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар