Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Ауди а3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1115 написа:
    Ако кифлите спрат да искат А3, нали се сещаш каква ще им стане цената?
    Опа...я по-спокопйно с квалификациите, че може и лично да го приема...
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
      1115 написа:
      Ако кифлите спрат да искат А3, нали се сещаш каква ще им стане цената?
      Опа...я по-спокопйно с квалификациите, че може и лично да го приема...
      Абе глупости, няма лично нищо - то и моята иска А3 ама няма да види.Та жените са такива - А3, тигра....

Коментар

mitakkk написа:
        Неможе да се твърди че щом харесваш немски те коли си от простичките. А виж ни нас умните с фиатите..
        Наистина не може да се твърди точно това. Но спокойно може да се твърди, че българинът е плодородна нива за израстване на митове и легенди, разказвани от автоджамбази и всякакви прости псевдоразбирачи, от рода на "немското не се чупи" и останалите "остроумия" за "жабарите" и "минетчиите". И българинът, особено по-простичкият, е склонен да вярва на подобни глупости. А това е така, защото, за съжаление, след дълги години социализъм българинът тепърва придобива пазарна култура и не е врял и кипял в покупки на нови и стари автомобили (изключвам москвичите )
        mitakkk написа:
        А такива дето зареждат за по 3 лева ги има и с фиати, сложили големите и гърмящи ауспуси, разни спойлери. Нима не сте виждали таква.
        На нас с фиатите ни е простено, ние не караме автомобил, показващ висок социален статус Ние сме си фукари, ама сърцати Даже аз винаги за по 2 лева пълня, максимум - 3 Кеф ми е да обикалям по бензиностанциите Трябва да си изрежа гърнето с ножовка за да почне да ми ръмжи и моята кола пичовски Щото вече 15,000 км го чакам да почне да боботи, а то все още не ще... :D сори за
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

в този сайт е ерес да кажеш, че има по-добро от фиата.Абе от Искаро по дълбоко нема, и от Витоша по високо няма. Просто нямам думи.

Коментар

Защо да е ерес - ИМА МНОГО по-добри от ФИАТ и това всеки един от нас го знае, но виж за Искър и Витоша си прав

Коментар

gantcho написа:
              mitakkk написа:
              Неможе да се твърди че щом харесваш немски те коли си от простичките. А виж ни нас умните с фиатите..
              Наистина не може да се твърди точно това. Но спокойно може да се твърди, че българинът е плодородна нива за израстване на митове и легенди, разказвани от автоджамбази и всякакви прости псевдоразбирачи, от рода на "немското не се чупи" и останалите "остроумия" за "жабарите" и "минетчиите". И българинът, особено по-простичкият, е склонен да вярва на подобни глупости. А това е така, защото, за съжаление, след дълги години социализъм българинът тепърва придобива пазарна култура и не е врял и кипял в покупки на нови и стари автомобили (изключвам москвичите )
              mitakkk написа:
              А такива дето зареждат за по 3 лева ги има и с фиати, сложили големите и гърмящи ауспуси, разни спойлери. Нима не сте виждали таква.
              На нас с фиатите ни е простено, ние не караме автомобил, показващ висок социален статус Ние сме си фукари, ама сърцати Даже аз винаги за по 2 лева пълня, максимум - 3 Кеф ми е да обикалям по бензиностанциите Трябва да си изрежа гърнето с ножовка за да почне да ми ръмжи и моята кола пичовски Щото вече 15,000 км го чакам да почне да боботи, а то все още не ще... :D сори за
              Този път утепа коня
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

1115 написа:
                Българина е прост по душа човечец (дали защото е бил под разно робства или си е такъв по характер ...нямам идея)..........................И аз бих карал ново БМВ примерно, но не ми е по джоба и си карам евтини немски и италиански коли.
                НЯКОИ българи наистина са прости и мислят така. Аз никога не бих си взел примерно Голф 3. Но все пак айде ако ние сме прости, еропейците, които дават да кажем 5000 евро за Ауди повече, отколкото за един Фиат, например, със същите екстри и клас и те ли са прости? Явно има някава причина едното да е по-скъпо от другото и да се купува въпреки това. Накрая ти сам си го казал, а това е и моето мнение, което казах и в началото - ако имаш пари едва ли ще се замислиш какво да си купиш - един Фиат или една 5-а серия БМВ, или Мазда 6, или Лансър...размечтах се нещо
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ето, пак ще съм контра - "Лансер" си е кендзефче за 40’000-50’000лв. Добре поне, че замениха дизела с КомънРейл!Пак повтарям - напълно съм съгласен с теб - "Ауди" е по-качествено и струва повече от "ФИАТ" още в магазина - НОРМАЛНО и ЛОГИЧНО е да струва повече и след магазина

Коментар

style34 написа:
                    1115 написа:
                    Българина е прост по душа човечец (дали защото е бил под разно робства или си е такъв по характер ...нямам идея)..........................И аз бих карал ново БМВ примерно, но не ми е по джоба и си карам евтини немски и италиански коли.
                    НЯКОИ българи наистина са прости и мислят така. Аз никога не бих си взел примерно Голф 3. Но все пак айде ако ние сме прости, еропейците, които дават да кажем 5000 евро за Ауди повече, отколкото за един Фиат, например, със същите екстри и клас и те ли са прости? Явно има някава причина едното да е по-скъпо от другото и да се купува въпреки това. Накрая ти сам си го казал, а това е и моето мнение, което казах и в началото - ако имаш пари едва ли ще се замислиш какво да си купиш - един Фиат или една 5-а серия БМВ, или Мазда 6, или Лансър...размечтах се нещо
                    Колкото и пари да имам немски котер няма да карам пак италианка ще е по-скъпа , от по-голям клас но немска няма да е със сигурност
                    forza la FIAT
                    http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                      style34 написа:
                      1115 написа:
                      Колкото и пари да имам немски котер няма да карам пак италианка ще е по-скъпа , от по-голям клас но немска няма да е със сигурност
                      Взе ми думите от устата, колега! Наистина, ако имах повече мангизи щях да мисля за ланчия или алфа! Нали вече имах немски дървен сандък! Във форума на алфите някой колега много готино беше казал и много ми хареса - немските коли само по времето на Хитлер не се чупеха, а после започнаха да вдигат и до 90!

Коментар

Kuku написа:
                        Пак повтарям - напълно съм съгласен с теб - "Ауди" е по-качествено и струва повече от "ФИАТ" още в магазина - НОРМАЛНО и ЛОГИЧНО е да струва повече и след магазина
                        Аз не виждам за какво продължавате да спорите след като вече няколко пъти сте го казали " Ауди е по-качествена кола от Фиат"Иначе, Герак , честито за колата . Калина поне знае какво да кара . Добре че не сте взели каручката алфа 147
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

///// написа:
                          Взе ми думите от устата, колега! Наистина, ако имах повече мангизи щях да мисля за ланчия или алфа! Нали вече имах немски дървен сандък! Във форума на алфите някой колега много готино беше казал и много ми хареса - немските коли само по времето на Хитлер не се чупеха, а после започнаха да вдигат и до 90!
                          И искаш да ми кажеш, че X5, X6, S-класата, R8 и т.н. не ги заглеждаш по улиците и не ти харесват, щото и те са "немски сандъци"? Нещо не го вярвам това...
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

westdogg написа:
                            Kuku написа:
                            Пак повтарям - напълно съм съгласен с теб - "Ауди" е по-качествено и струва повече от "ФИАТ" още в магазина - НОРМАЛНО и ЛОГИЧНО е да струва повече и след магазина
                            Аз не виждам за какво продължавате да спорите след като вече няколко пъти сте го казали " Ауди е по-качествена кола от Фиат"Иначе, Герак , честито за колата . Калина поне знае какво да кара . Добре че не сте взели каручката алфа 147
                            Точно 147 ще е една от многото алфи които ще карам ако имам много пари 147 ГТА , а ти я наричай както си искаш , на повечето хора тук не им пречиш
                            forza la FIAT

Коментар

style34 написа:
                              ///// написа:
                              И искаш да ми кажеш, че X5, X6, S-класата, R8 и т.н. не ги заглеждаш по улиците и не ти харесват, щото и те са "немски сандъци"? Нещо не го вярвам това...
                              Това Х6 пък на какво прилича - ни на джип ни на спортна кола. Бяха го обявили за една от най-грозните коли в света още преди да се появи масово.

Коментар

style34 написа:
                                ///// написа:
                                За какво R8 говориш колега то си е чисто Ламбо , а тези S-класи разни измислици премислици и като подарък не ги искам,няма хъс във тези коли
                                forza la FIAT

Коментар

Working...
                                X