Днеска бях на диагностика в Унитраде - за смяна има два предни тампона май на стабилизиращата щанга и един маркуч за някакви изгорели газове, който се бил скъсал и от там лапа въздух, който въздух лъже дебитометъра, а от там по - богата смес, следователно по-голям разход ....тампоните били 50лв, а маркуча 90...някой знае ли дали са реални тия цени?....иначе всичко друго по колата е бомба.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Шегата на страна - купил си скъп "Голф" по време на криза и застой в търговията с.... всичко!
Чудех се как да кажа това на колегата деликатно, да не се засегне нещо, ама ти си му го сервирал директно
Изобщо не се засягам...важното е да ми харесва колата все пак, а и аз не вярвах, че наистина са много по-качествни аудиата, но след като го покарах се убедих в тия твърдения....поне като изработка са доста напред
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Днеска бях на диагностика в Унитраде - за смяна има два предни тампона май на стабилизиращата щанга и един маркуч за някакви изгорели газове, който се бил скъсал и от там лапа въздух, който въздух лъже дебитометъра, а от там по - богата смес, следователно по-голям разход ....тампоните били 50лв, а маркуча 90...някой знае ли дали са реални тия цени?....иначе всичко друго по колата е бомба.
За маркуча не са те излъгали много кофти е измислено вкарването на маслените пари и там е слабо място. Ако уточниш за кои тампони иде реч ще ти кажа да не са те прекарали.
Ами тампони на стабилизаращата щанга ми казаха - ляв и десен по 25лв парчето....иначе от къде гледаш цените...има ли нещо като аxm, само че за аудиата?
Поздравления за избора. От немските возила (обикновени возила) А3 най ме кефи. Това за потракването на пластмасите и аз съм го забелязал. Ауди и някой модели Ситроен го нямат този дразнещ проблем. Жалко че не е дизел, но както ти каза парите са други. Честито
Ами тампони на стабилизаращата щанга ми казаха - ляв и десен по 25лв парчето....иначе от къде гледаш цените...има ли нещо като аxm, само че за аудиата?
Сменил съм 5-6 такива въздуховода и им знам цената а тампоните като за оригинални са с такава цена може да се намерят и по-евтини - заместители има. Например в Евро 07 струват по 3 лв. но не ти препоръчвам да ги купуваш от там.
Изобщо не се засягам...важното е да ми харесва колата все пак, а и аз не вярвах, че наистина са много по-качествни аудиата, но след като го покарах се убедих в тия твърдения....поне като изработка са доста напред
авсолютно си прав! То все едно да сравняваш кон с магаре! С риск да подразня много хора искам да кажа че Audi е в пъти по-добрата кола от fiat.
авсолютно си прав! То все едно да сравняваш кон с магаре! С риск да подразня много хора искам да кажа че Audi е в пъти по-добрата кола от fiat.
Точно така е. И аз много си харесвам колата, ама естествено, че едно Ауди сравнено с един Фиат ако са един клас и една година е много по-добро. Сега някои ще кажат да ама цената му е много по-висока и т.н. Естествено, качеството си има цена.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Междудругото двигателя е ohc(един разпределителен вал),8 клапана-101 коня.Поне така го дават по каталозите.И данните му са като на браво 1,6,само че подозирам че аудито ще върви повече в ниските заради единия вал и 8 те клапана
Понеже виждам, че много харесвате немските автомобили, което е разбираемо, защото аз също ги харесвам, бих искал да ви попитам, дали ако ФИАТ направят кола, която да струва колкото Ауди, тя няма да е качествена?Щото по думите ви излиза точно така Иначе пак да повторя, немските автомобили по принцип ми харесват, само да не ми се налага да ги купувам, карам, поддържам и т.н., че от известно време насам "немското качество" излиза през носа, гъза и други части на тялото... П.П.Еййййййй, ама колата 1.6 ли е?Аз все си мислех, че е 1.8 пък не загледах много обявата Заеби.... 8,5л. градско в София, ама друг път... вече не виждам никакъв смисъл от покупката на точно това "А3"
Понеже виждам, че много харесвате немските автомобили, което е разбираемо, защото аз също ги харесвам, бих искал да ви попитам, дали ако ФИАТ направят кола, която да струва колкото Ауди, тя няма да е качествена?Щото по думите ви излиза точно така Иначе пак да повторя, немските автомобили по принцип ми харесват, само да не ми се налага да ги купувам, карам, поддържам и т.н., че от известно време насам "немското качество" излиза през носа, гъза и други части на тялото... П.П.Еййййййй, ама колата 1.6 ли е?Аз все си мислех, че е 1.8 пък не загледах много обявата Заеби.... 8,5л. градско в София, ама друг път... вече не виждам никакъв смисъл от покупката на точно това "А3"
Мнооого си прав :D Мен пък ме шокира едно писание по-горе "от магаре на кон" мноооого селски прозвуча. Големи разбирачи в този форум еййй
Значи трябва да ми вдигнат паметник тия от фиат ,аз съм единсвеният луд направил бартер Е36 320 за браво хгт Но 10 пъти предпочитам да карам и потдържам немски автомобил ,както в момента а и от както съм фен на дизеляцитеееееее P.s.донякъде съм съгласен с Кики ,че ако направят автомобил италянците ,който да струва колкото едно бмв или мерцедес ще е със същото качество ,макар че по здраво от Е124 не може да се измисли
Коментар