Не се занимавай с глупости.... аз вече съм им казвал, че са оригинални, като "В4" дизел на Горубляне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Ауди а3
Collapse
X
-
Днеска бях на диагностика в Унитраде - за смяна има два предни тампона май на стабилизиращата щанга и един маркуч за някакви изгорели газове, който се бил скъсал и от там лапа въздух, който въздух лъже дебитометъра, а от там по - богата смес, следователно по-голям разход ....тампоните били 50лв, а маркуча 90...някой знае ли дали са реални тия цени?....иначе всичко друго по колата е бомба.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
gantcho написа:Kuku написа:Шегата на страна - купил си скъп "Голф" по време на криза и застой в търговията с.... всичко!Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Днеска бях на диагностика в Унитраде - за смяна има два предни тампона май на стабилизиращата щанга и един маркуч за някакви изгорели газове, който се бил скъсал и от там лапа въздух, който въздух лъже дебитометъра, а от там по - богата смес, следователно по-голям разход ....тампоните били 50лв, а маркуча 90...някой знае ли дали са реални тия цени?....иначе всичко друго по колата е бомба.
Коментар
-
Geraka написа:Ами тампони на стабилизаращата щанга ми казаха - ляв и десен по 25лв парчето....иначе от къде гледаш цените...има ли нещо като аxm, само че за аудиата?
Коментар
-
Изобщо не се засягам...важното е да ми харесва колата все пак, а и аз не вярвах, че наистина са много по-качествни аудиата, но след като го покарах се убедих в тия твърдения....поне като изработка са доста напред
Коментар
-
mitakkk написа:авсолютно си прав! То все едно да сравняваш кон с магаре! С риск да подразня много хора искам да кажа че Audi е в пъти по-добрата кола от fiat.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Понеже виждам, че много харесвате немските автомобили, което е разбираемо, защото аз също ги харесвам, бих искал да ви попитам, дали ако ФИАТ направят кола, която да струва колкото Ауди, тя няма да е качествена?Щото по думите ви излиза точно така Иначе пак да повторя, немските автомобили по принцип ми харесват, само да не ми се налага да ги купувам, карам, поддържам и т.н., че от известно време насам "немското качество" излиза през носа, гъза и други части на тялото... П.П.Еййййййй, ама колата 1.6 ли е?Аз все си мислех, че е 1.8 пък не загледах много обявата Заеби.... 8,5л. градско в София, ама друг път... вече не виждам никакъв смисъл от покупката на точно това "А3"
Коментар
-
Kuku написа:Понеже виждам, че много харесвате немските автомобили, което е разбираемо, защото аз също ги харесвам, бих искал да ви попитам, дали ако ФИАТ направят кола, която да струва колкото Ауди, тя няма да е качествена?Щото по думите ви излиза точно така Иначе пак да повторя, немските автомобили по принцип ми харесват, само да не ми се налага да ги купувам, карам, поддържам и т.н., че от известно време насам "немското качество" излиза през носа, гъза и други части на тялото... П.П.Еййййййй, ама колата 1.6 ли е?Аз все си мислех, че е 1.8 пък не загледах много обявата Заеби.... 8,5л. градско в София, ама друг път... вече не виждам никакъв смисъл от покупката на точно това "А3"Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Значи трябва да ми вдигнат паметник тия от фиат ,аз съм единсвеният луд направил бартер Е36 320 за браво хгт Но 10 пъти предпочитам да карам и потдържам немски автомобил ,както в момента а и от както съм фен на дизеляцитеееееее P.s.донякъде съм съгласен с Кики ,че ако направят автомобил италянците ,който да струва колкото едно бмв или мерцедес ще е със същото качество ,макар че по здраво от Е124 не може да се измислифиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар