Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Ауди а3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тя не е карана в България - затова не се е разхлопала още. Иначе - честито за избора и със здраве да си я караш
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колега, късно е за въпроси вече - то се пита ПРЕДИ да капарираш Шегата на страна - купил си скъп "Голф" по време на криза и застой в търговията с.... всичко!Тепърва ще усетиш раликата, само защото в магазина ще казваш "Ауди", а не "ФВ"... да не говорим, че за тези пари, щом става въпрос за приятелката ти, можеше да купиш с две години по-ново "Поло 1.4-16v", примерно, ако твърдо държиш на немски автомобил!Все пак честито и много безаварийни километри ви пожелавам!Сервиз - "Юнитрейд-Х" или "Порше БГ" (или там както се казваше новия им вносител) за да е сигурно, че ще имат нужния софтуер за тази кола - 80-100лв. трябва да струва диагностиката

Коментар

Мерси колеги...колата не е за мен...за приятелката ми е (аз си имам мойта претенциозна фиатка - кола със сърце :D и със собствено мнение за всичко)....тя си я купува - аз само помагам при избора и я возя по автокъщи и обяви )....важното е че и двамата много я харесахме и много и се радваме....няма значение, че е скъп голф(макар, че поне според мен разликата е огромна...всъщност само двигателите са еднакви - лично мнение )
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

идеална е колеганай-важното е, че се харесва на девойкатаосвен това щом има и платено каско...това още повече прави цената нормалнасъс здраве да се возите
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Geraka написа:
            Мерси колеги...колата не е за мен...за приятелката ми е (аз си имам мойта претенциозна фиатка - кола със сърце :D и със собствено мнение за всичко)....тя си я купува - аз само помагам при избора и я возя по автокъщи и обяви )....важното е че и двамата много я харесахме и много и се радваме....няма значение, че е скъп голф(макар, че поне според мен разликата е огромна...всъщност само двигателите са еднакви - лично мнение )
            Само на външен вид се различават голф 4 и А3. Предполагам двигателя е 1.6 8 клапана за конете, които си написал, ако е този си случил на най-калпавия мотор на ВАГ. Това че е голф те оттърва от скъпото предно окачване на всички модели от А4 нагоре. Диагностиката за по малко от 100 лв може да си купиш VAG-com единствено кофти се четат реалните данни, но и с оригинален тестер VAS пак е така.

Коментар

Абе а стига плюли вече... Човек отстрани ако ви слуша може да усети на моменти не толкова лек немски акцент в речта ви, наподобяващ обсъждането на "поредната италианска кочина" или "е тия италианци не се научиха да направят коли"...Честито, Герак! Колата е много готина. Със здраве да и се радва момичето ти, а и ти също разбира се!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

1.6 16v e двигателя и за купенцето си е нормален, кабела за VAG-COM струва под 5лв ако сам си го направиш.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и мен ме кефи, супер си е. друг е въпроса, че цената ми се струва много висока, но това е щото съм свикнал на фиат. май аудитата си вървят по толкова...честито!
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Kuku написа:
                    Шегата на страна - купил си скъп "Голф" по време на криза и застой в търговията с.... всичко!
                    Чудех се как да кажа това на колегата деликатно, да не се засегне нещо, ама ти си му го сервирал директно
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Бомба е аудито и цените на частите са като за мареа от същата година, така че не ги слушай всички разбирачи.Относно vag-com си купи кабел и си я гледай сам колата вместо да те кръщават по сервизите и да ти правят "диагностика" за по 30-40 лв. келеши разни.
                      Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

3p написа:
                        Бомба е аудито и цените на частите са като за мареа от същата година, така че не ги слушай всички разбирачи.Относно vag-com си купи кабел и си я гледай сам колата вместо да те кръщават по сервизите и да ти правят "диагностика" за по 30-40 лв. келеши разни.
                        я я как става това с кабела и ваг -ком-а :D дали може на автоматици да се бъзика ????
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Може, кутията си е отделен модул.
                          Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

За консултации има един друг форум:http://www.audibg.com/Иначе щом мацката си я избира какво да правиш! Пазаруваш!
                            F31 BMW 320d

Коментар

Много добре ги знам аз тия у ввв.аудибг.цом - той Азис ше ги нагласи

Коментар

Kuku написа:
                                Много добре ги знам аз тия у ввв.аудибг.цом - той Азис ше ги нагласи
                                да им тегля ли една ф..ка майна вместо теб
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X