la squadra azzurra написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дилема - Фиат Стило или Алфа 156?
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
С други думи - докато правиш секс с Бравата, си мислиш за Либрата, нали И аз гласувам за Либрата - много расов автомобил. 156-ицата някак вече почва да избледнява, дори и като дизайн. Стилото още от самото начало не мога да го възприема като визия, има нещо дразнещо в него, поне за мен, но Либрата си е класа. Кола с две врати не бих загледал - по въпроса ти за Стило с две врати.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Пусни една анкета с 2-3 избора и ще ти изберем кола . Алфите не ги харесвам по принцип, така че аз съм за Стило. Но ако се замислиш за ланча либра, това е вече друго нещо, изключително стилна кола. А пък либра-комби ми е направо мечта... Хайде, чакаме анкетата.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
sugarboy написа:С други думи - докато правиш секс с Бравата, си мислиш за Либрата, нали И аз гласувам за Либрата - много расов автомобил. 156-ицата някак вече почва да избледнява, дори и като дизайн. Стилото още от самото начало не мога да го възприема като визия, има нещо дразнещо в него, поне за мен, но Либрата си е класа. Кола с две врати не бих загледал - по въпроса ти за Стило с две врати.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Карам 156 в момента, но май ще се връщам към марката Фиат и то по-старичка година. Алфата както може да ти достави огромно удоволствие от шофирането, така може и да ти отрови живота. За мен не е нормално една кола да е като живо същество 1 седмица всичко да е наред след това 1 ден да ме направи луд и пак да се оправи без никаква причина. Те такова нещо не ми се е случвало за "скормния" ми опит с коли. Избора си е изцяло твой. Може би моята само е такава, ама като чета в Алфа форума...
Коментар
-
Atanas71 написа:Ще ти кажа колега каде е дразнещото. Предницата наподобява ФВ Пасат ако махнеш нашата емблема и сложиш на ФВ почити едно към едно
Коментар
-
Atanas71 написа:sugarboy написа:С други думи - докато правиш секс с Бравата, си мислиш за Либрата, нали И аз гласувам за Либрата - много расов автомобил. 156-ицата някак вече почва да избледнява, дори и като дизайн. Стилото още от самото начало не мога да го възприема като визия, има нещо дразнещо в него, поне за мен, но Либрата си е класа. Кола с две врати не бих загледал - по въпроса ти за Стило с две врати.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
lubobg написа:ntodorov написа:[]...а беше само 1500 лв. по-скъпа от Бравата. .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар