Колеги,изрових случайно тези снимки,та се зачудих,възможно ли е полицейските автомобили да саосвободени от "гражданска отговорност"и винетка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БГ Police...
Collapse
X
-
Имат си и Гражданска имат и Каско. Имам приятел в полицията и ми каза, че са изплатили щета на една ладичка служебна (били са препречили пътя да пазят птп с нея и някакъв кьорчо се е спрял в нея) близо 600 лв за кажи речи минимални щети. Нали затова преди всяка година всички застрахователни компании се натискат да застраховат полицейските коли. Защото са адски много и се прави накуп и гражданска и каско. Друг е въпроса, че на гърба на стикерите пише, че когато не е залепен стикера полицата е невалидна...
Коментар
-
Не забравяйте ,че все пак това е нашата си мила България. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
PASSARELLA написа:Би било по-логично да си помислим, че в крайна сметка полицията не е "Гражданин"Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Глупаво е полицейските автомобили да имат винетки. Едно на ръка, че е безмислено въртене на пари, а от друга страна, ако няма винетка, подгони някого и излезе на път за койсто се иска винетка? Какво правим? Глобяваме ги? Адвокатът пледира, че са заловили подопечния в нарушение на закона?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Junkey написа:Винетки може и да нямат, но задължително трябва да имат ГО все пак има случай в който те са виновни за ПТП"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
sota написа:donnna написа:те полисмените на личните коли не слагат винетки и не правят ГО - ти искаш на служебните....
Коментар
-
А ако знаете колко са им изправни светлините не е истина... Преди години при една от акциите "Светлина" куки се заядоха с мен за 1 несветещ габарит - при това беше станало много скоро - защото си следя изправността на светлините - и им казах хубаво - пишете ако трябва - ама я да проверим патрулката И те ми се хванаха на акъла - имаше по 1 брой работеща светлина и всичките на диагонал - 1 стоп и 1 габарит 1 къс И не писаха
Коментар
-
Lane Staley написа:Глупаво е полицейските автомобили да имат винетки. Едно на ръка, че е безмислено въртене на пари, а от друга страна, ако няма винетка, подгони някого и излезе на път за койсто се иска винетка? Какво правим? Глобяваме ги? Адвокатът пледира, че са заловили подопечния в нарушение на закона?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар