Колега раздавай го малко по-тежко и оставяй пътниците да слизат от дясно та тоя който се налага да става да не си ти хахахахах Абе аз съм млад все още не съм семеен и в повечето случай съм сам или с още 1 човек до мен тъй че Браво ми е перфектно... Все пак доста мислих преди да взема решението с колко врати да е автомобилчето ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвети относно избор на Браво
Collapse
X
-
ntodorov написа:Сако Джи, остави ги тези приказки за врати...Кажи доволен ли си ти с тоз двигател Джет Ти Ди ?... Или ?...
Коментар
-
Нали. Не трябва да съжаляваш за нищо. Аз лично съм учуден от динамиката на този двигател. Карал съм само бензинки, но надали ще се върна при тях. ЖТД е двигателя. Тепърва ще се убеждаваш в икономичността и възможностите, които има. Със здраве да си я караш и още веднъж ЧЕСТИТО.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ее, това не е семейна кола. и аз имам браво и хич не ми праска, че е с 2 врати, толкова рядко се налага да ставам... като возиш много често и отзад то и вратите не са най-големия проблем, няма и кой знае кво място там/сигурно, че не съм се качвал никога/Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
bagercho написа:Е то Браво ГТ от 99 г. си има климатроник серийно и ел. пакет.Най-вероятно поръчкови са ти шибидаха и ако имаш 2 или повече еърбега, защото някой имат един или изобщо нямата такъв.Иначе много хубав цвят си избрал.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар