Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвети относно избор на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега раздавай го малко по-тежко и оставяй пътниците да слизат от дясно та тоя който се налага да става да не си ти хахахахах Абе аз съм млад все още не съм семеен и в повечето случай съм сам или с още 1 човек до мен тъй че Браво ми е перфектно... Все пак доста мислих преди да взема решението с колко врати да е автомобилчето ми

Коментар

Сако Джи, остави ги тези приказки за врати...Кажи доволен ли си ти с тоз двигател Джет Ти Ди ?... Или ?...
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
        Сако Джи, остави ги тези приказки за врати...Кажи доволен ли си ти с тоз двигател Джет Ти Ди ?... Или ?...
        Те това е мотора Икономичен и динамичен. В автомобила не се разбира че се возиш (караш) в дизел, а когато му намачкаш газта не създаваш намалена видимост зад себе си а едва леко пропушва колкото да не те помислят за бензинка на газ хахаа

Коментар

Нали. Не трябва да съжаляваш за нищо. Аз лично съм учуден от динамиката на този двигател. Карал съм само бензинки, но надали ще се върна при тях. ЖТД е двигателя. Тепърва ще се убеждаваш в икономичността и възможностите, които има. Със здраве да си я караш и още веднъж ЧЕСТИТО.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ее, това не е семейна кола. и аз имам браво и хич не ми праска, че е с 2 врати, толкова рядко се налага да ставам... като возиш много често и отзад то и вратите не са най-големия проблем, няма и кой знае кво място там/сигурно, че не съм се качвал никога/
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

А климатик имаш ли та са ти сложили тоя шибидах отгоре?
              '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
              '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

bagercho написа:
                А климатик имаш ли та са ти сложили тоя шибидах отгоре?
                Явно бравото е леко поръчково щото и аз се очудих ама си имам КЛИМАТРОНИК и пълен ел пакет за модела.

Коментар

Е то Браво ГТ от 99 г. си има климатроник серийно и ел. пакет.Най-вероятно поръчкови са ти шибидаха и ако имаш 2 или повече еърбега, защото някой имат един или изобщо нямата такъв.Иначе много хубав цвят си избрал.
                  '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                  '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

bagercho написа:
                    Е то Браво ГТ от 99 г. си има климатроник серийно и ел. пакет.Най-вероятно поръчкови са ти шибидаха и ако имаш 2 или повече еърбега, защото някой имат един или изобщо нямата такъв.Иначе много хубав цвят си избрал.
                    Благодаря, да моето браво е с 2 еърбега, относно поръчката имах предвид точно шибидаха че е по поръчка сложен - така мисля поне де.... А цвета още като я видях и казах че тва е мойта кола то на снимката не изглежда много добре цвета сигурно щото е било облачно, но в слънчев ден е лудницата

Коментар

Working...
                    X