Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвети относно избор на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson написа:
    Още един глас за JTD. Преди него карах бензинова кола, сега да не се заричам но надали ще седна пак в бензинка някога. Всичко от което имам нужда е JTD. Аз лично мисля, че под 4500 хубаво JTD не можеш да намериш какви са тези за по 3000лв незнам
    Аз Мареата я взех за 4500 при първоначална цена 5200.
    '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
    '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

dreamboy20 написа:
      xaxapriqtel az imam fiat bravo i shte ti kaja che fiata ne e kola,tova sa palni boklyci,e vse oshte ne me e qdosal chak tolkova no az go imam ot 6 meseca i veche sam smenil saedinitel 320lv. nosachi predni ot koito samo ediniqt e 70lv. , za obslyjvane na maslo,filtar,reiiki,angrenajen remak samo dal 500lv. sashto taka vozi mnogo losho,abe sas edna dyma sa palni boklyci,ako iskash istinska kola si vzemi opel ili volkswagen.sas tezi koli samo karash.volkswagena ima po dobra voziq ot opela no pak opela okachvaneto my e naii zdravo.i ako si mislish che fiata shte varvi poveche ot edin opel se lajesh.italianska kola hubava nqma.tova e ot men,dano napravish pravilen izbor,i sashto taka kakto kaza che ti e parva kola,az bih ti kazal da si vzemesh kola sas po malak dvigatel i koqto da ti harchi po malko zashtoto nqma snisal da imash barza kola a da sedi v garaja ili pred vas.i sashto taka ti nqmash dostatachno opit za da karash barza kola i taka pojesh da obiesh teb ili nqkoi dryg.tova e ot men.dano da sam bil polezen
      Ама мнооооооого ме кефят такива разбирачи
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Те са сладури бе, такива като тях са световни, кеф им е да си ръчкат самички гоуЛФувете сами пред блока и да казват "Моята кола не се чупи", само дето аз в по дървена кола от фолцваген не съм се возил не съм и карал (нали предното ми беше поло).
        MB 280 S W108 67' - pickUp
        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

yorik написа:
          ntodorov написа:
          dreamboy20 написа:
          xaxapriqtel az imam fiat bravo i shte ti kaja che fiata ne e kola,tova sa palni boklyci,e vse oshte ne me e qdosal chak tolkova no az go imam ot 6 meseca i veche sam smenil saedinitel 320lv. nosachi predni ot koito samo ediniqt e 70lv. , za obslyjvane na maslo,filtar,reiiki,angrenajen remak samo dal 500lv. sashto taka vozi mnogo losho,abe sas edna dyma sa palni boklyci,ako iskash istinska kola si vzemi opel ili volkswagen.sas tezi koli samo karash.volkswagena ima po dobra voziq ot opela no pak opela okachvaneto my e naii zdravo.i ako si mislish che fiata shte varvi poveche ot edin opel se lajesh.italianska kola hubava nqma.tova e ot men,dano napravish pravilen izbor,i sashto taka kakto kaza che ti e parva kola,az bih ti kazal da si vzemesh kola sas po malak dvigatel i koqto da ti harchi po malko zashtoto nqma snisal da imash barza kola a da sedi v garaja ili pred vas.i sashto taka ti nqmash dostatachno opit za da karash barza kola i taka pojesh da obiesh teb ili nqkoi dryg.tova e ot men.dano da sam bil polezen
          Пиши на кирилица...Ти май нямаш ФИАТ. Пишеш за нещо друго. Струва ми се, че караш Опел и май е време да го сменяш. Не, че съм съдник, но мисията ти не е в този форум. Що не си купиш трактор. Няма да имаш никакви проблеми с окачването. А ако си решил такова вложение - те съветвам да е ФИАТ - New Holand. Нов е на пазара и има прилична за твоите разбирания возия... Нищо лично. Прощавай.
          ...сори за спама, но ФИАТ - New Holand не беше ли Offroad машина...
          NEW HOLLAND са собственост на ФИАТ груп и имат: трактори,багери, булдозери, зърнокомбайни, гроздоберачки, пътностроителни машини и всичко за което можеш да се сетиш. Те са забъркани с Японци (Кобелко) и се занимават с яки машинки...
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

....е имам идея кои са New Holland, но все пак благодаря за уточнението...дано да стане ясно и на колегата ...
            Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Купих го народе светло зелен металик JTD 2000година скоро снимки ще пусна да се похваля... П.С. Ама то доволно навървявало

Коментар

Честито Саше!!! Много, много безаварийни километри, и само с усмивка да е караш тая красавица! P.S. Като мръдна към Първомай, края на месеца, може да ги захапем Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                MB 280 S W108 67' - pickUp
                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

sako_dj написа:
                  П.С. Ама то доволно навървявало
                  Че няма да те лъжем я Ха честито!
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Честито колега щте останеш доволен а до ремонтите всеки прави по нещо все пак са стари колите ни.
                    преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

gantcho написа:
                      dreamboy20 написа:
                      Ама мнооооооого ме кефят такива разбирачи
                      Хихи тоя ако не е ГоуфаДЖия пък на! Кфи фоуцвагени кфи опели бе ?!? Возията била лоша ти някога качвал ли си се на Гоуф ?!? Пасатите возят сравнително Добре но само те! Опела бил вървял ми нали бяга от ръждата ако ми говориш за GSI карай си го бих предпочел HGT оле много се нервя като слушам такива изказвания ....Съжалявам за Спама но не ми издържаха нервите...Айде и с Поздрави на всички
                      Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Честито на колегата Още 1 нов член . С здраве да си го караш много безаварийни километри Широки пътища и гумени дървета ти пожелавам
                        Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

sako_dj написа:
                          Купих го народе светло зелен металик JTD 2000година скоро снимки ще пусна да се похваля... П.С. Ама то доволно навървявало
                          А честито и поздрави за избора.
                          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Честито и от мен,колега! Пожелавам ти само положителни емоции с Дизелака.Относно вървенето-преди време карах нов Сеат TDI и си мислех,че няма равна.Да ама един път един познат ме "подпря"с Bravo JTD 99г.До 180-190 не можех да се отпепя от него.После разбрах,че идебитомера му бил откачен
                            ===============================
                            // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                            ===============================

Коментар

честито и от мен колега безавариен път
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Честито колега за новата придобивка.Бе важното е да извърви още толкова,колкото е навъртяло че може и още отгоре .
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X