donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Правата ни когато ни спре КАТ.
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:donnna написа:Tornado написа:Идеята ми за конвертиране в уърд документ беше да може да се променя шрифт това онова ама няма значение.Програмата е Аби файн реадър ама не ми се рови да я търся и инсталвам.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Писах - повечето. И щом имаш тая харна екстра - сподели яSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А аз ето с какво се сблъсках?Спряхa ме за проверка и полицаят ми поиска и документ за сключена застраховка "гражданска отговорност".Представих полицата от застрахователната компания.Другарят полицай ми заяви, че това не е документ, а трябвало да му дам квитанцията за внесената сума и, че без такава все едно нямам застраховка.Днес се порових в ЗДП и в една от точките на чл.100 пише, че водачът трябва да притежава документ за застраховка "Гражданска отговорност".Кое е по-важно, полицата или разписката удостоверяваща, че съответната сума е внесена в банката?Струва ми се, че това бе поредния опит за заяждане или нещо друго.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Горното ми мнение е пример, че когато човек е ядосан, прави прибързани заключения.Попитах застрахователя си и се оказа, че щом застраховката се плаща разсрочено, при проверка е необходимо да се представи и вносната бележка.Така, че г-н полицаят е бил прав, дори ми показа правилния начин за действие когато тази бележка е изгубена. Застрахователя може да издаде дубликат.Не трябва винаги да сме настроени срещу контролните органи, особено когато явно са прави.Пък и за мен нямаше никакви последствия, освен, че научих нещо което може би и други не знаят.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар