Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Правата ни когато ни спре КАТ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Правата ни когато ни спре КАТ.

Попаднах на това във форума на Пежо.Правата ни когато ни спре КАТ
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

не отваря нищо ако може поправи фаила

Коментар

При мен отваря. ПДФ файл е, виж дали имаш Адобе Реадер на компа

--------------------

Коментар

Re: Правата ни когато ни спре КАТ.

Tornado написа:
        Попаднах на това във форума на Пежо.Правата ни когато ни спре КАТ
        Аз го прочетох,много добре е уформено!Нека всеки да го прочете!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

lubomm написа:
          не отваря нищо ако може поправи фаила
          Файла си е наред колега!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

моя грешка но предния път не го отваряше ,а сега го отваря

Коментар

Някой ако има инсталирана програма за обръщане в уърд файл да го врътне моля.

Коментар

Tornado написа:
                Някой ако има инсталирана програма за обръщане в уърд файл да го врътне моля.
                Ами Торнадо аз го конвертирах мо се получи файл с размер 142МБ,а според правилата(Документи -> Максимален размер на качване: 400 KB)не мога да го кача!Сега ще пробвам друг вариянт!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

При мен е 17 МВ. Въпроса е къде да го кача за сваляне.

Коментар

Можеш да качиш.http://tranz.it/http://www.mediafire...com/После само ни пусни линка да теглиме.

Коментар

Качен е тукhttp://tranz.it/load.php?id=b6E3m0pxstF23fiD242369 Линковете ще бъдат активни 120 часа.

Коментар

Идеята ми за конвертиране в уърд документ беше да може да се променя шрифт това онова ама няма значение.Програмата е Аби файн реадър ама не ми се рови да я търся и инсталвам.

Коментар

Re: Правата ни когато ни спре КАТ.

J T D написа:
                          Tornado написа:
                          Поапднах на това във форума на Пежо.Правата ни когато ни спре КАТ
                          Аз го прочетох,много добре е уформено!Нека всеки да го прочете!
                          Добре е офрмено, но с доста стари данни от ЗДвП.По новите промени вече не могат да се обжалват актове до 50 и включително лева,а повечето неща ,за които се пишат актове(минаване на червено,говорене по телефон,колани и др.) са до 50 или за 50 лева глоба +точки така ,че не подлежат на обжалване.Така ,че си правете сметката за какво ще се правите на интересни.Наскоро така хапнах дървото,защото защото съм запознат много със закона.Освен това преди да се правите на много знаещи пред полицаите ,трябва да сте сигурни ,че сте напълно изрядни.В друга подобна тема бях цитирал определени точки от ЗДвП ,където много колеги не знаят за нови изисквания на оборудване в автомобила,и при една такава ситуация вместо да напишат акт само за едно нарушение ,се получава страшна картинка.Ето линк за закона ,който не го е чел да си го припомни:http://www.rta.government.bg/n_uredba/zdp.html
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

И както сме я започнали това по долу някой контролира ли го дали се спазва?Или щом няма книжка и точки за вземане не е интересно. Особени правила за някои участници в движениетоЧл. 79. За да участва в движението по пътищата, отворени за обществено ползване, всеки велосипед трябва да има изправни:1. спирачки;2. звънец и да няма друг звуков сигнал;3. устройство за излъчване на бяла или жълта добре различима светлина отпред и червен светлоотразител отзад; допуска се поставянето на устройство за излъчване на червена светлина отзад;4. бели или жълти светлоотразители или светлоотразяващи елементи отстрани на колелата.Чл. 80. Водачът на велосипед е длъжен да се движи възможно най-близо до дясната граница на платното за движение.Чл. 81. На водача на двуколесно пътно превозно средство е забранено:1. да се движи успоредно до друго двуколесно пътно превозно средство;2. да управлява превозното средство, без да държи кормилото с ръка, както и да освобождава педалите, с които контролира превозното средство;3. да се движи в непосредствена близост до друго пътно превозно средство или да се държи за него;4. да превозва, тегли или тласка предмети, които пречат на управлението на превозното средство или създават опасност за другите участници в движението;5. да управлява превозно средство по площите, предназначени само за пешеходци; тази забрана не се отнася за велосипедисти на възраст до 12 години.

Коментар

Tornado написа:
                              Идеята ми за конвертиране в уърд документ беше да може да се променя шрифт това онова ама няма значение.Програмата е Аби файн реадър ама не ми се рови да я търся и инсталвам.
                              имам Пи ди еф конвектор май беше, ама на работа. ако искаш в понеделник ще те уредя...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                              X